• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot alfaholików w Raciborzu

co Ty bierzesz człowieku jaki zlot kto to organizuje?

odczytałe i po tym miałem wrazenie ze to zlot a to tylko regionalny spot. No to OK bo myślałem że będe musiał doginąć do Raciborza na zlot:D
Nie musisz, możesz - zapraszamy. Nie wiem kto to organizuje, ale skoro pojawił się artykuł to warto innych poinformować.

Ok, trochę się przeraziłem że coś się zmieniło z miejscem i terminem zlotu ogólnopolskiego 2016 bo tak to zrozumiałem:D
Miłej zabawy też bym wpadł ale termin nie ten i trochę daleko

Jaki odłam chyba was pogieło - Alfistii to jedna rodzina - Kamilllll co ty bredzisz - to jak nie alfaholicy to co tu robisz?

zieloo ma konto z 2009 roku. Wtedy to chyba jeszcze na FB nie było opcji "Grupy". Nie wiem czy miałem w 2009 roku fejsbuka... swój chłop, tak jak Ty kamilll.

Rozsądek? W przypadku Alfy? Tutaj każdą decyzję podejmuje się sercem, nie rozumem :D

to organizuje grupa AR Południe, odłam AR-GS, nie alfaholicy...

Moze i odłam ale w pełni integrujący się z forum w przeciwienstwie do ARGS . AR Południe to ALFAHOLICY sercem i ciałem .Amen :-P

Ja już pomału zaczynam się gubić w tych grupach, podgrupach odłamach itp...Przez moment jest jakaś organizacja, która po krótkim czasie zaczyna się dzielić i okazuje się, że już nie jesteś w tej grupie w której myślałeś, że jesteś tylko w innej...Zaraz okaże się, że każdy kto ma Alfę w garażu będzie jednoosobowym klubem, stowarzyszeniem, etc...Po co to komu???Zamęt, zamęt i jeszcze raz zamęt... Będzie tak, że wpadnie ktoś jakiegoś letniego wieczoru na parking widząc kilka Alf, pomyśli ocho jakiś spocik to stanę...A tam towarzystwo kierując się jakimiś animozjami (jak np. Ślązacy-Gorole) zapyta skąd Ty? Jak nie jesteś stąd lub stąd to nie jest to spot dla Ciebie i nic tu po Tobie...:( A przecież ten znaczek na masce powinien łączyć a nie dzielić...

Amortyzatory
Powrót