Zlot 7 czerwiec 2009 Krotoszyn

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
noo bylo niezle:D pokrowiec wygral:D ale i tak lepszy byl golf ^^ hehe

Ja również dziękuje za miło spędzony czas w Gronie Przyjaciół!!
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :D

Dziękuję wszystkim. Jako, że to był mój pierwszy zlot, w którym brałem udział to było bardzo fajnie Was poznać. Mimo gipsu na nodze jakoś sobie dawałem radę i tam gdzie mogłem to spacerowałem sobie.

Dziękuję wszystkim. Jako, że to był mój pierwszy zlot, w którym brałem udział to było bardzo fajnie Was poznać. Mimo gipsu na nodze jakoś sobie dawałem radę i tam gdzie mogłem to spacerowałem sobie.
Tak :) a na obiad w tym zajeździe to na 2 piętro w podskokach na tych schodach :) i to jeszcze po piwie!

No i po spotkaniu bylo super Redzi ,,wisisz ,, cos mocnego wedlug mnie najladniejsze auto to byl VW Golf kto widzial ten wie pozatym Moc Alf porazajaca

Hehe Golf po grubych przeróbkach typu myszka Miki w grillu itp. dał rade :D
Powiedzmy że puchar zdobyliśmy razem ;) a spotkanie naprawde świetnie, najfajniejszy spot na jakim byłem :) a tu kilka fotek ode mnie :)
PS puchar za I miejsce dla mojej Gtv'ki już ma swoje honorowe miejsce :D dzięki Wam wszystkim za spotkanie.

Picasa Web Albums - rodi - Spot

Przez pol roku puchar jest u Ciebie potem u mnie ok a tak wogole super foty i mysle ze czas sie spotkac i pogadac po tak udanym spotkaniu co Wy na to

Hehe po tym piwie od razu lepiej się czułem :P dodatkowe znieczulenie :)
A Ty po piwku kierowałeś autem ? No no, nieładnie :P

No wiem ze nie ładnie. Myślałem ze dłużej zabawimy na tam zlocie a tu nagle spadamy na obiadek.
Ale wcześniej pobiegałem sobie między samochodami ;) i jakoś już było :)

No no Waldi! Gdyby nie żona w Krotoszynie to pewnie też byś wypił :)

Kurcze żebym tylko nie wyszedł na jakiegoś alkoholika :)

Amortyzatory
Powrót