• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zimno w aucie

• Autor wątku Autor wątku adriano166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adriano166

Guest
Witam
Mam problem, mianowicie w mojej Alfie przestało lecieć ciepłe powietrze jest tylko letnie gdy ustawione jest na maxa :(
Nawet gdy przejadę ponad 30 kilometrów nadal jest tak samo.... To co zauważyłem ze temperatura wskaźnika nawet nie drgnie do góry podczas jazdy. Dopiero gdy auto stoi np. w korku jakieś 10 min. wskazówka idzie do góry... a wtedy na kompie spalanie dochodzi do 19l. :shock: Ale gdy zaczynam jechać znów opada do zera.

Czy wiecie co to może być, nasuwa mi się na myśl termostat ale pewien nie jestem, więc może ktoś z was spodkał się z czymś takim i podzieli się info.

raczej na 100% termostat. było już duzo o tym na wielu forach alfisti.

Amortyzatory
Powrót