Zender Authentic

• Autor wątku Autor wątku provokator
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

provokator

Guest
Witam, orientuje się może ktoś gdzie można dostać felgę Zender Authentic 17 cali o rozstawie 5x98 ET30 ???

Bo jak wiadomo firma już nie produkuje dlatego zwracam się do was z prośbą, może ktoś gdzieś widział jakieś używane lub też wie czy też nie zapodziała się gdzieś na magazynie...

a temat daję tu a nie do działu Bazar gdyż rzadko kto tam zagląda ;p

Ta felga jest oferowana w Anglii ale nie ma ona rozstawu 5x98 a 5x100 więc potrzebował byś śruby "pływające" i pierścień centrujący na piastę, natomiast ET jest 30. Tutaj masz link do sklepu z nimi w ofercie:
Autotech Online Catalog

no na ebayu to wiem że coś jest, miałem nadzieję że znajdę coś w kraju:)
Ta felga jest oferowana w Anglii ale nie ma ona rozstawu 5x98 a 5x100 więc potrzebował byś śruby "pływające" i pierścień centrujący na piastę, natomiast ET jest 30.

no nie wiem obecnie mam je u siebie na zwykłych śrubach więc muszą być też 5x98...
swoją drogą za 220 dolarów + koszty sprowadzenia to nie bardzo mi sie opyla bo koszty naprawy starej to 490zł...

Ostatnia edycja:
poczekaj spokojnie na $$$ z ubezpieczenia... może kupisz sobie 4 felgi :)

no może i tak ale nie widzę sensu takich inwestycji:) te mi się podobają co mam:)

a samochód jest mi właśnie potrzeby bo co tydzień muszę robić po 200km... ;/

Ostatnia edycja:
no na ebayu to wiem że coś jest, miałem nadzieję że znajdę coś w kraju:)

no nie wiem obecnie mam je u siebie na zwykłych śrubach więc muszą być też 5x98...
swoją drogą za 220 dolarów + koszty sprowadzenia to nie bardzo mi sie opyla bo koszty naprawy starej to 490zł...

Rzeczywiście nie zauważyłem adresu strony a cen nie sprawdzałem więc jednak z USA nie ma sensu jej sprowadzać. Natomiast co do rozstawu śrub, to nawet w oryginalnym katalogu z 98' roku nie widziałem 5x98 z ET30. Może jednak była to jakaś krótka seria lub masz 5x100 na zwykłych śrubach (zazwyczaj taki manewr mocowania się udaje i może ktoś przed Tobą takie założył)?

tak dla jasności, te 2 pierwsze firmy to z (za przeproszeniem) dupy wysrane, budki 2 na 3 metry, ot takie mamy warsztaty w stolicy ;p w trzeciej nie byłem bo już nie miałem ochoty jechać przez całą wawę by znów się rozczarować:P

Amortyzatory
Powrót