• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] zdjęcie boczków z drzwi pasażera

• Autor wątku Autor wątku gs89335
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gs89335

Guest
Hej,

próbuje się uporać ze zdjęciem boczków od strony pasażera i odkręciłem wszystkie sróby jakie znalazłem ale ciągle trzyma góra , tzn. nie zdjąłem trójkąta od lusterka bo nie wiem jak i czy trzeba i właśnie tam coś trzyma, poza tym coś trzyma na górze po prawej stronie , ale tak chyba już jakiś zatrzask tylko został,
Macie pomysł co może jeszcze trzymać w górnej częsci drzwi ?

Jest w manual'u napisz do mnie na gg: 7168781 to wyślę Ci tę część w której jest wszystko narysowane :D albo podaj m@il jak już wolisz :)

Ostatnia edycja:
Pod tym trójkątem jest śruba imbus, trzeba ją odkręcić. Masz lusterka manualne to musisz odkręcić gumowy grzybek od gałki regulacji lusterek i po prostu go wyciągnąć bo trzyma się na dwóch spinkach, jak masz elektryczne to musisz go tylko wyciągnąć (chodzi o ten trójkąt). Tapicerka trzyma się na spinkach i trzeba ją wyszarpnąć. Śruby są jeszcze pod przyciskiem od sterowania szybami i pod plastikowym dekielkiem po klamką. Jak nadal będzie problem to pisz.

Amortyzatory
Powrót