• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zbliża się ślub :-) - czerwiec - Kutno

• Autor wątku Autor wątku rafaello
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rafaello

Guest
Witam Panowie.
Pewnie to będzie niecodzienny temat tu na forum, ale dla mnie dość wazny...
niedługo slubuję z moją ukochaną.. ma na imie Kasia.
No i tak sobie zamarzyłem podwózke na ślub Aflą 159
Osobiście jestem posiadaczem AR 156... tez piękna,ale marzy mi sie AR 159 w ciemnym kolorku, najlepiej czarnym...
Uściśle jeszcze iż jestem mieszkańcem prawie centrum Polski - Kutno, no a ślub będzie w czerwcu...

Mój problemik polega właśnie na znalezieniu takiego autka...
co do wyporzyczenia z ASO to w tej chwili np. mialbym mozliwosc załatwienia samochodu zastepczego AR 159...ale jak bedzie w czerwcu??? hmm, i w zwiazku z tym szukam...może ktoś stał sie szcześliwym posiadaczem 159 ??? chciałby poświęcic jedna sobote dla miłośnika AR, no i przy okazji troszke zarobic...

chociaz troszke czasu jeszcze jest to chyba zdajecie sobie sprawe jak szybko on leci...
Zatem proszę o kontakt jesli ktoś jest w stanie mi pomoc w tym temacie...
rafaello1111@o2.pl
Pozdrawiam gorąco

Chciałbym Ci bardzo pomoc :) ja tez posiadam 156 i wiem o co Ci chodzi z ta 159 :) po przeczytaniu tematu myslalem ze chodzi Ci a maly konwuj AR ktorzy Cie by prowadzil do slubu i chcialem byc pomocny :)

Kolego rafaello, myślę że ze 159 będzie ciężko, a pozatym myśle ze do ślubu to czymś co ma więcej miejsca z tyłu, może by tak jakąś 166 ?

a najpiękniej to by było odjechać po kościele we dwójkę Spider'em w jakieś urokliwe miejsce:)

Spider to też moje marzenie :)[center:86ec5ef718]
sp.jpg
sp1.jpg
[/center:86ec5ef718]

hmm, coś mi sie zdaje ze sie skonczy wlasnie na marzeniu o 159...
Spiderek tez byłby super a i 166 tez :D ale poki co to jeszcze sie nie załamuje i szukam 159 :D

peteja_43
...oczywiście ze zapraszam... na ślub :)

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót