Zapalniczka/bluetooth

Auto
Alfa 159 2007
hejka nabyłam niedawno Alfe 159 i dzisiaj zobaczyam ze nie działa zapalniczka a chciałam podłączyć transmiter. Jaki bezpiecznik odowiada za nią? mieliscie mooze podobny problem? Sperałam troche noi znalazłam ten blu&me ale nie moge sie z nim połączyć po wpisaniu hasła 0000 lub 1234 i podobnych kombinacji, wyskakuje na telefonie komunikat ze błędne hasło lub potrzebny klucz dostępu. ma ktoś jakiegoś tipa krok po kroku jak nauczyć sie tego obsługiwać? haha

Najlepiej to kup radio z androidem dedykowane do 159 i tam odpal bezprzewodowo CarPlay lub AndroidAuto, reszta to półśrodki

hejka nabyłam niedawno Alfe 159 i dzisiaj zobaczyam ze nie działa zapalniczka a chciałam podłączyć transmiter. Jaki bezpiecznik odowiada za nią? mieliscie mooze podobny problem? Sperałam troche noi znalazłam ten blu&me ale nie moge sie z nim połączyć po wpisaniu hasła 0000 lub 1234 i podobnych kombinacji, wyskakuje na telefonie komunikat ze błędne hasło lub potrzebny klucz dostępu. ma ktoś jakiegoś tipa krok po kroku jak nauczyć sie tego obsługiwać? haha
A probowałas 6969 lub 6767 moze zadziała pozdro

Jak kupiłem taki mały kwadratowy transmiter i po BT wystarczyło odnaleźć go w telefonie i wszystko hula. O hasło wołał jak chciałem połaczyć przez WIFI. Tam hasło było chyba osiem zer. Ale i tak coś nie grało. PO BT działa dobrze, nie zerwał mi połączenia ani razu.

Amortyzatory
Powrót