krzys-krzys
Nowy
Czy w waszych alfach po zamknięciu pilotem zapalają się kierunki albo jest sygnał dzwiękowy bo u mnie nic??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
u Mnie - druga połowa 2000r - nie zapala sie nic, nie larmuje też nic![]()
![]()
i nie przeszkadza Mi to
![]()
![]()
![]()
Masz Alfę przed liftem i jeśli nie masz alarmu to nie usłyszysz nic oprócz zamykanych zamków, nic też nie mrugnie. Jeżeli byłby alarm to powinna zrobić BIP i przez 3 sek zapalić kierunki
.....Jak kupiłem to mi się wydawało.że mrugają światła(alfa 98r)...wymieniłem baterie w pilocie i potem przestały....takie odniosłem wrażenie ,że mrugały wcześniej-może to złudzenie optyczne bo jeżdze kilkoma autami na raz i tam mrugają....??u mnie rocznik 98 przed restartem kompa nic nie mrugalo ani nie bylo bip ,po restarcie kompa mruga kierunkami bez bip 2szybkie blyski przy otwieraniu i jeden dlugi przy zamykaniu ,i badz tu madry ,moze ktos podpowie mi jak to zrobic aby mnie nie powiadamialo bo sie przyzwyczailem do poprzedniej wersji![]()