• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zakup anteny shark fin Giulietta

bobovsky

Nowy
Auto
Giulietta
Witam, to mój pierwszy post tutaj, więc jak coś przegapiłem to z góry przepraszam.
Otóż chciałem się zapytać czy ta antena będzie pasować do Giulietty, jakieś są potrzebne modyfikacje? Może ktoś ją ma? Jak się sprawuje?
https://allegro.pl/oferta/antena-smochodowa-shark-vw-group-fakra-0-2m-pletwa-rekin-15145372208 utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=7de61d5c-6141-43bc-bfc5-220dbb8cc5df&utm_content=53018ce7985a#

Jeśli macie inne z tym kształtem i wam działają prosiłbym o podesłanie linków. :)

A co z kształtem wtyczki? Przełożyłeś wtyczkę ze fabrycznej anteny? Zdaje mi się że ta co jest razem z tą anteną ma inny kształt niż fabryczna.
Dzięki za odpowiedź 😀. Chciałem się ciebie jeszcze zapytać czy używałeś silikonu czy czegoś innego do zabezpieczenia anteny przed wodą?

Dzięki za odpowiedź 😀. Chciałem się ciebie jeszcze zapytać czy używałeś silikonu czy czegoś innego do zabezpieczenia anteny przed wodą?
Nie nic nie używałem, ta antena ma taką uszczelke na spodzie więc jak dobrze dokręcisz to ładnie dolega do dachu i nie ma przecieków itp

Amortyzatory
Powrót