• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

zakonczylem boje i sie boje

• Autor wątku Autor wątku psikszczecin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

psikszczecin

Guest
wymienile drazek kierowniczy+koncowka,wahacze 4szt,amortyzatory 2 szt,lozysko piasty.
na chwile obecna jezdzi sie wspaniale-jeszcze tylko zbieznosc we wtorek i powinno byc OK-taka mam nadzieje
napisalem cos pozytywnego na temat naszych pojazdow zebyscie na mnie nie psioczyli zbytnio :wink:

psikszczecin napisał:
wymienile drazek kierowniczy+koncowka,wahacze 4szt,amortyzatory 2 szt,lozysko piasty.(...)

Ile za to dałeś??

amory 600zl kplt, lozysko 250zl,drazek+koncowka 130 i 750zl wahacze 4szt. + jeszcze zbieznosc

o ja pierdykam.... :evil: niezle zabuliłes...a gdzie robiłes ??
jak u miozgi to trza było mu powiedziec że wpadne w poniedziałek za tydzien ehhe co by mi hamulce naprawili... :roll:

no i wykrakalem
yebnalem lewym kolem w kraweznik - wywalilo mnie na zakrecie i przelecialem przez wysepke - powrot o wlasnych silach niemozliwy-jutro laweta i powrot do garazu na ogledziny :evil: :roll:

Ty to warjat jestes.... :evil:
ahhh nieciekawie...zapewne znów wachacz do wymiany.... :?

psikszczecin napisał:
no i wykrakalem
yebnalem lewym kolem w kraweznik - wywalilo mnie na zakrecie i przelecialem przez wysepke - powrot o wlasnych silach niemozliwy-jutro laweta i powrot do garazu na ogledziny :evil: :roll:
To z pewnością wina samochodu :mrgreen:

bimski napisał:
psikszczecin napisał:
no i wykrakalem
To z pewnością wina samochodu :mrgreen:
no chyba ze Twojego :mrgreen:
poprostu wywalilo mnie na zakrecie i nie twierdze ze nie jest to moja wina
piasta,lozysko,tarcze hamulcowe,zwrotnica,drazek kierowniczy do wymiany

Ojjoj Psik ;( przykro mi , mam nadzieje ze szybko dojdziesz do ladu z alfa...

psikszczecin napisał:
no i wykrakalem
yebnalem lewym kolem w kraweznik - wywalilo mnie na zakrecie i przelecialem przez wysepke - powrot o wlasnych silach niemozliwy-jutro laweta i powrot do garazu na ogledziny

Tak z czystej ciekawości, jakie masz założone amory :?:

AR_33 napisał:
psikszczecin napisał:
no i wykrakalem
yebnalem lewym kolem w kraweznik - wywalilo mnie na zakrecie i przelecialem przez wysepke - powrot o wlasnych silach niemozliwy-jutro laweta i powrot do garazu na ogledziny

Tak z czystej ciekawości, jakie masz założone amory :?:
supersporty

psikszczecin napisał:

Kolega ma założone KYB w takim samym modelu jak Twój i przy gwałtownym stręcie lub hamowaniu jest efekt nurkowania przodu, amory są za miękie w stosunku do masy silnika.

mam gazowki +czerwone sprezyny eibach - wiec troche twardsza sie zrobila

Amortyzatory
Powrót