• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zabawne ogłoszenie matrymonialne alfaholika

Stefan116

Nowy
Auto
GT 1300 Junior 1974r.
Jeśli rozpoznajesz sie na tym zdjęciu jesteś wolna i autko koło którego stoisz należy do Ciebie jestem gotów na matrymonialne oferty. Ja młody ambitny przystojny dobrze rozwinięty fizycznie umysłowo jednak zatrzymany w latach 70-80tych pod względem motoryzacyjnym. Zchęcią poznam Cie i Twoje autko bliżej. cel znajomości w bliższym kontakcie do ustalenia. Nie istotne czy sie postarzałaś czy nie i jak dawno było robione zdjęcie interesuje mnie stan techniczny auta i czy go nadal posiadasz. jeśli tak to jestm otwarty na konkretne propozycje.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taki głupi żarcik mi do głowy wpadł ale tak na powage to jest to chyba najpiękniejszy model Alfy w dziejach. pozdro i jesli kogoś uraziłem tym tekstem lub znajduje sie on w nietym dziale co trzeba to sorki :wink:

Amortyzatory
Powrót