• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Xsenony brak drogowych świateł

• Autor wątku Autor wątku nenax
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nenax

Guest
Witam serdecznie wszystkich. Mam problem ze światłami Jeden żarnik zaczynał mi migać a po pewnym czasie gasną i zapalał się ponownie przy załączeniu świateł drogowych i tak w koło czasami swiecił ciągle bez zmiany natężenia światła Teraz przestał i nie ma swiatel drogowych.Nadmieniam że wcześniej rozłączyłem akumulator i chyba po załączeniu zaczęło to się dziać,ale pewnosci nie mam.Pozdrawiam

masz BI-xenony czy xenony w swojej alfie?

mozliwe że wypalił się już żarnik i dlatego tak błyska...

albo pada przetwornica.

musiałbyś dostać się do tej "mrugającej" lampy i podłączyć inny żarnik na próbe.wtedy będziesz miał jasność w sytuacji.

palniki do wymiany !

Dzięki wymieniłem na nowe i działa. Pozdrawiam wszystkich. Wesołych Świąt.

nie tak szybko, moment, mialem to samo, i przez to bylem zmuszony kupic dwa komplety, mrugaly mi palniki, wymienilem na nowe, bylo wszystko ok ale po paru miechach ponownie to samo, okazalo sie ze powodem tej usterki jest przetwornica ktora daje co jakis czas za wysokie napiecie i doprowadza do uszkodzenia palnika, wymienilem komplet czyli przetwornice i palniki i wszystko jest ok do dnia dzisiejszego

Amortyzatory
Powrót