• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Xsenon w alfie 145 czy to dobry pomysl

• Autor wątku Autor wątku alfa145
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alfa145

Guest
Bardzo chce wstawic xsenon H1 8000k. Co wy na to

Też będe pewnie wstawiał na allegro zestawy po 400zt, a i lampy przystosowane pod xenona mamy wiec problemu nie widze

Już nie mam dość pytań... "Założę ksenony do swoje 145/146, 155, 33, 164 co o tym myślice??"

JA MYŚLĘ, ŻE TO JEST BARDZO GŁUPI POMYSŁ, JEŻELI CHODZI O ZESTAWY Z ALLEGRO...

Oj Wy wszyscy pseudo "TJUNINGOWCY"... Po co CI ten "ksenon"... ?? Chyba tylko po to, żeby innych oślepiać... Nie macie Pajace układu samopozimującego, ani spryskiwaczy... Ten ksenon chyba Wam jest potrzebny tylko po to żeby szpanować na wioskach i stwarzać zagrożenie w ruchu.... Jak chcecie mieć ksenon to sobie kupcie np. AR 156 z fabrycznymi ksenonami... albo napiszcie do HELII może zrobi Wam lampę do AR 145/146. A Wy kupujecie zestawy ksenonów... (hahahah) za 400 PLN na Allegro i jesteście najszczęśliwsi pod słońcem... bo w końcu macie KSENONY co awansuje Was przynajmniej o dwie klasy społeczne do góry....

Pozdrawiam.

MARIN napisał:
a i lampy przystosowane pod xenona mamy wiec problemu nie widze

Hehehehe... Ciekawe w jaki sposób przystosowane... ?? Oj i widzę, że kolega z Rzeszowa.. a wydawało mi się że w średniej wielkości mieście to raczej rozsądni kierowcy powinni być... Poprzednikowi kolegi się nie dziwię bo ma dopiero 19 latek i pewnie się naoglądał jak za niemiecką granicą wszystko świeci na niebiesko na drodze...
Pozdrawiam i życzę rozsądku w przeróbkach...

Oj Wy wszyscy pseudo "TJUNINGOWCY"... Po co CI ten "ksenon"... ?? Chyba tylko po to, żeby innych oślepiać... Nie macie Pajace układu samopozimującego, ani spryskiwaczy... Ten ksenon chyba Wam jest potrzebny tylko po to żeby szpanować na wioskach i stwarzać zagrożenie w ruchu.... Jak chcecie mieć ksenon to sobie kupcie np. AR 156 z fabrycznymi ksenonami... albo napiszcie do HELII może zrobi Wam lampę do AR 145/146. A Wy kupujecie zestawy ksenonów... (hahahah) za 400 PLN na Allegro i jesteście najszczęśliwsi pod słońcem... bo w końcu macie KSENONY co awansuje Was przynajmniej o dwie klasy społeczne do góry....

Pozdrawiam.[/quote]

czesc
a nie wystarczyłoby poprostu tak ??
SZCZERZE KOLEGO ODRADZAM CI ZAKUP XENONOW PONIEWAZ NIE MASZ PRZYSTOSOWANEGO SAMOCHODU DO TEGO RODZAJU LAMP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

troszku kultury kolego
:gitara:

rufiki napisał:
a nie wystarczyłoby poprostu tak ??

Widocznie nie... użyj "szukajki"... ten temat był już kilka razy "wałkowany"... Popatrz na liczbę postów i na wiek użytkowników, którzy chcą zakładać "XSENONY". Może to im bardziej przmówi do rozumu, że nie tylko oni po drogach jeżdzą...

P.S. A kultury to trzeba uczyć takich "Tjuningowców"...

Widocznie nie... użyj "szukajki"... ten temat był już kilka razy "wałkowany"... Popatrz na liczbę postów i na wiek użytkowników, którzy chcą zakładać "XSENONY". Może to im bardziej przmówi do rozumu, że nie tylko oni po drogach jeżdzą...[/quote]

tak kolego masz racje lepiej młodziez rozzłoscic nazywajac ich pajacami zamiast wytłumaczyc jak człowiekowi
masz racje wkoncu jestes starszy :|?: :|?:

rufiki napisał:
lepiej młodziez rozzłoscic nazywajac ich pajacami zamiast wytłumaczyc jak człowiekowi

To już tyle razy było tłumaczone, mówione, pisane... i nic nie trafia, jak grochem o ścianę...

Jak zobaczyłem temat "Xsenon w alfie 145 czy to dobry pomysł" i go przeczytałem... to mnie koledzy drodzy SZLAG TRAFIŁ....

Pozdrawiam wszystkich rozsądnych Alfistów...

MARIN napisał:
Też będe pewnie wstawiał na allegro zestawy po 400zt, a i lampy przystosowane pod xenona mamy wiec problemu nie widze
jasne ze przystosowane,jest przeciez system poziomowania,wysokocisnieniowy spryskiwacz nic tylko wkladac xenony :mrgreen:

Jak mieć ksenona to fabrycznego :!: Nie oślepiasz i nie masz problemów z "miśkami" na ten przykład :)

Konrado napisał:
Te Lukasz to napisz po prostu ze to zly pomysl a nie pyskuj i nie bluzgaj na okolo,ok?

A Ty Konrado też jesteś fanem takiego "TJUNINGU"... Najpierw przyczytaj uważnie wszystko co napisałem... i zajżyj do innych tematów dotyczących montowania nie fabtycznych ksenonów z Allegro w Alfach... i wtedy odpowiedz sobie czy nie mają racji wszyscy, którzy uważają to za głupotę.

A pyskujesz i bluzgasz to to Ty....

Konrado napisał:
Te Lukasz to napisz po prostu ze to zly pomysl a nie pyskuj i nie bluzgaj na okolo,ok?

A Ty Konrado też jesteś fanem takiego "TJUNINGU"... Najpierw przyczytaj uważnie wszystko co napisałem... i zajżyj do innych tematów dotyczących montowania nie fabtycznych ksenonów z Allegro w Alfach... i wtedy odpowiedz sobie czy nie mają racji wszyscy, którzy uważają to za głupotę.

A pyskujesz i bluzgasz to Ty....

Konrado napisał:

A pyskujesz i bluzgasz to Ty....

Konrado napisał:

A Ty troszkę się minąłeś z powołaniem poucając mnie co mam robić...

Kiedy ja w tym temacie kogos zbluzgalem i wypyskowalem? Naucz sie trzymac nerwy na wodzy. Skoro jestes taki doswiadczony i w ogole to wytlumacz spokojnie innemu-mniej doswiadczonemu- uzytkownikowi ze to zly pomysl a nie najezdzaj niewiadomo o co

wyluzujcie Panowie :)

poprostu - xenony sie nie nadaja bo autko nie jest przystosowane i koniec kropka..
kto chce i czuje nieodparta pokuse ich mienia - niech zaklada i oleje to co tutaj piszemy... wada jedyna jest taka ze gdy taki ktos pojawi sie na zlocie to zostanie - wysmiany :twisted: i bedzie mu wstyd :P

pozdrawiam ;)

moze by tak zamknac temat zeby juz nikt sie nie powtarzal ani nie stwarzał bezsensownych sytuacji do obrazania kogokolwiek.

Widze ze niektorzy tutaj maja problemy z nerwica..l :evil: zamiast wytlumaczyc mlodszemu, mniej doswiadczonemu forumowiczowi o co kaman to wyzywacie go :|
Gdybym byl modem to polecialy by ostrzezenia zwlaszcza dla kolegi....zreszta ja nie jestem od tego.

Moja rada jest taka ze jesli chcesz miec dobrze swiecace swiatla w swojej alfie to zakladaj jakies porzadne zarowki h4 i bedziesz mial spokoj.Firmowa zarowka swieci lepiej niz jakies podrobione gowno. :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót