• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Xenony HD

• Autor wątku Autor wątku lacky
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
L

lacky

Guest
zamontowalem dzisiaj Xenony HD 6000k do mojej 166 .powiem ze naprawde teraz to moge powiedziec ze swiatla w nocy swieca.zamieszczam fotki i polecam te swiatelka.pozdrawiam :)

Witam...Wlasnie sie zastanawiam nad tymi swiatelkami do mojej alfy tylko nie wiedzialem jak one swieca w alfie bo na innych autach widzialem.Mowisz ze warto wydac 300zl!!!?

Kosa 166 napisał:
Witam...Wlasnie sie zastanawiam nad tymi swiatelkami do mojej alfy tylko nie wiedzialem jak one swieca w alfie bo na innych autach widzialem.Mowisz ze warto wydac 300zl!!!?
warto warto.ja wydalem w sumie 259zl. i jest to niby 4generacja tych xenonkow.efekt jest naprawde zadowalajacy kazdego .i polecam 6000k.

temat zamykam, lacky sprawdzaj na przyszłość czy juz dany temat nie istnieje

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót