• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wymiana tunelu środkowego na polift.

Michu3000

Nowy
Auto
Stelvio
Cześć

Zastanawiam się nad wymianą tunelu środkowego w mojej Stelvio 2019 na ten z polifta kolor brązowy. Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt takiego zabiegu i czy ładowarka bezprzewodowa będzie działała? Jeśli znacie kogoś kto się zajmuje takimi retrofitami podeślijcie kontakt.

Masz rację. Powinno się zablokować jakąkolwiek możliwość pisania nowych wątków i dodawania postów w starych, bo przecież wszystko już było i jest opisane. Należy zostawić tylko możliwość czytania. Oczywiście po zarejestrowaniu/zalogowaniu.

Jaki jest sens istnienia tego forum skoro jak twierdzicie wszystko już zostało opisane i pozostaje nie zadawać pytań tylko czytać? Proszę adminów o zamknięcie tego wątku ja niestety nie mogę tego zrobić. Dziękuję za jakże wartościowe odpowiedzi w stylu elektrody...

Jaki jest sens istnienia tego forum skoro jak twierdzicie wszystko już zostało opisane i pozostaje nie zadawać pytań tylko czytać? Proszę adminów o zamknięcie tego wątku ja niestety nie mogę tego zrobić. Dziękuję za jakże wartościowe odpowiedzi w stylu elektrody...
Mój wpis był ironią

Amortyzatory
Powrót