• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wymiana rozrzadu

fiejtekt

Nowy
Auto
147 1.9 JTD 2002r
Witam wszystkich mam pytanko odnosnie wymiany rozrzadu a dokladnie gdzie to zrobic w warszawie. Prosze o jakies podpowiedzi :)

Witam wszystkich mam pytanko odnosnie wymiany rozrzadu a dokladnie gdzie to zrobic w warszawie. Prosze o jakies podpowiedzi :)

Jeszcze Tomek Seliga - Lesznowola, Okrężna 5, 227973787 lub 602280091 - super fachowiec - robi TYLKO Alfy, Lancie i Fiaty - ostatnio jak byłem u niego to robił właśnie rozrząd w 146. Dla mnie głównym atutem było to, że dużo bliżej niż do Pabla, a do fachowości nie mam żadnych wątpliwości. Pozytywne u nich jest też to, że przy okazji zauważają i poprawiają jakieś drobiazgi za darmo (oczywiście jeżeli nie wymaga to pół dnia roboty :P) :) Polecam!

Amortyzatory
Powrót