Ł
Łukasz14
Guest
Siemka chłopaki chciałbym sie dowiedziec czy w alfie 164 3.0 przy wymianie rozrzadu trzeba wyjmowac silnik??? bo tam raczej jest bardzo trudny dostep
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
andzia napisał:i mnie to czeka ,ale sama to raczej tego nie zrobie jak myslicie :lol:
Jedż na chodecka 1d tam jest miły chłopak który sie na tym znaandzia napisał:Nie tylko o oko specjalisty sie postaram tylko o jego calego lubie moja pszczolke ale taka zdolna to nie jestem zeby ja naprawiac.....i chyba tylko w takich momentach zaluje ze nie jestem facetem.
Szarych szeregów 5 wjazd od podwórza . Co tak cie pili z tym rozrządem , dzieje się coś ?andzia napisał:Dajcie mi szybko kogos od rozrzadu w warszawie bo przez to auto wyladuje w wariatkowie niedlugo,albo je normalnie sprzedam.
Wszystko chyba używane :mrgreen: jeśli nie to gdzie kupiłeś graty :?:Joseph napisał:Wczoraj wymieniłem pasek wielorowkowy i wszystkie łozyska za
rolke napinajaca + dwa łozyska w kółkach obok pompy wody i kompresora klimy+pasek dayko+
olej tutela do skrzyni i mostu razem za wszystko 300 zł