• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wymiana baterii w kluczykach

• Autor wątku Autor wątku Stanley
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Stanley

Guest
Panowie , czy ktoś wymieniał beterie w kluczykach , ja złamałem główny, mam jeszcze zapas i ten do otwierania drzwi , niestety zapas nie otwiera za każdym razem centrala, więc zmuszony jestem nosic oba kluczyki , jak wiecie dwa kluczyki w kieszeń spodenek i mam je na kolanach.
A pytam dlatego , że podobno przy tej operacji można je rozkodowac.

instrukcja wymiany baterii

1 otwórz kluczyk
2 wymień baterię
3 zamknij kluczyk

;-)

hehehe, musisz coś włozyc tą małą ćwiartke pod logo i tyle ;)

Mam problem z trochę innej beczki, mam AR 156 i strasznie pogruchotany kluczyk bez gumki na górze. Pilot w nim nie działał więc pomyślałem że wymiana baterii rozwiąże problem ale po wymianie baterii dioda świeciła mi prawie cały czas, a pilot dalej nie działa (w sumie to działał raz na jakieś 20 - 30 razy, także lepiej zamykać belle kluczem niż stać i próbować zamknąć pilot wyglądając przy tym jak pajac albo potencjalny złodziej ;p ) może wiecie jak rozwiązać problem niedziałającego pilota?

Amortyzatory
Powrót