• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wyjazd na zlot wloskiej motoryzacji Norblin

mariusz

Nowy
Jak w temacie .Może ktoś z poludnia ma ochote na spędzenie ostatniej niedzieli września ciesząc oko włoskimi cudami.. Mnie osobiście kusi demokar alfa clubu chcę tą alfke zobaczyć i usłyszeć na żywo.

mariusz, jak pojedziesz będziesz miał nie powtarzalną szansę spotkać się z "wielkim fanem" Twojego samochodu.... marcins737 :mrgreen:

marcins737 napisał:
AR_33 , kliknij sobie na poniższy link , przypomnij temat i racz zauważyć iż "fanów" jest więcej ( szkoda że temat zamknięty bo byłoby zapewne jeszcze więcej...) , nie jestem osamotnionym opozycjonistą...

marcins737, ja nie napisałem, że jesteś jedynym Fanem, ale "wielkim Fanem", a to jest chyba różnica :?: :wink:

a co do opozycjonisty, to musze stwierdzić, że bardziej zasługujesz na miano oportunisty, ale to jest moje zdanie :)

Pochwal się lepiej jak przeżyłeś spotkanie z Mariuszem i Mirką oraz ich Alfą :P :D

myslalem ze bedzie ciekawiej :mrgreen:

Tuti napisał:
myslalem ze bedzie ciekawiej :mrgreen:
Myslales, ze Marcins wydobedzie siekierke i dokona wlasnej interpretacji tuningowej? Eh... Przemoc nie jest w jego stylu :)

A tak BTW: masz moze Marcin cos wiecej o przewijajacym sie gdzie niegdzie Ferrari?
Gadales z ownerem? Cos ciekawego opowiadal np o eksploatacji...?
opowiadaj, opowiadaj!

A nie slyszales czasem nic o dalszych losach muzeum? Podobno Rywin kupil teren i budynki...

A o eksponaty dbaja czlonkowie klubu FSO - bez nich wygladalyby zapewne wieelee gorzej.

Szkoda, ze nie gadales o Ferrari. Ciekawi mnie jak znosi jazde po naszych drogach i jak wyglada dostepnosc i ceny elementow ekspoloatacyjnych.

Właściciel jeździ tym Ferrari tylko w weekendy. Z przytarciami nie ma jeszcze problemu, bo starsze modele nie są strasznie nisko zawieszone. Auto jest serwisowane w Berlinie.

Amortyzatory
Powrót