Wyjazd do Zywca - Rybnik i R-rz jedzie?

• Autor wątku Autor wątku hobbit_666`
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hobbit_666`

Guest
Witam kolegow z Rybnika, R-rz i okolic. Czy wybiera sie ktos do Zywca na spot? Moze bysmy zorganizowali jakas kolumne i pojechali razem? Mialem na ten spot nie jechac ale udalo mi sie wolne zalatwic a widze ze szykuje sie super impreza wiec czemu by nie jechac? Kto by sie pisal na wyjazd? Mysle ze mozna by sie umowic np. na wyjazd z pod MEDIA MARKT? Chyba kazdy tam trafi? Spotkanie w Zywcu jest o 13 tak? Wiec moze ktos kto zna droge i mniej wiecej orientuje sie ile by jechac trzeba bylo poda godzine spotkania w Rybniku? Ewentualnie mozna by sie umowic ze dolaczymy po drodze do Ekipy z Katowic.

w Pszczynie możemy się złączyć

Mysle ze to dobry pomysl, zeby tylko osoby z Rybnika zechcialy pojechac i w kolumnie wyruszyc :] Wiec pytanie do osob z Pszczyny by wyznaczyly miejsce gdzie mogla by sie spotkac Ekipa z Rybnika i Katowic :-)

Ostatnia edycja:
Ok, a wiec na MC :-) O ktorej mniej wiecej planujecie tam przybycie?
Masz moze CB ?? Moze bysmy jakis kanal dla nas - Alfisti ustalili?? 19 ogolna wiec moze strzelam 33 ?? i bedziemy sie wywolywac z okolic Pszczyny??

Ostatnia edycja:
Dokładnie tak jak pisałem w wątku katowiczan, McD za Pszczyną to dobre miejsce.
Ja będę jechał z rybnika najpewniej, więc pod MM możemy się spotkać. Chociaż proponowałbym w Gotartowicach przy lotnisku, wylotówka z Rybnika w stronę Żor.

no to wy się dogadajcie w tym temacie i spotkamy się na mc B w Pszczynie
godzinkę w Pszczynie to już w temacie K-ce się dogada

Oks ale ja mysle ze MM jes lepszym miejscem :P Ewentualnie mozna zrobic maly postoj pod lotniskiem i zabrac z tamtad kolejna ekipe :]
Do zywca chyba sie z okolo 2 godzin pojedzie wiec spot o ktorej by musial byc w Rybniku? 10:15 ?? Tak zeby kolo 10:30 wyjechac ??

Ostatnia edycja:
Może być i MM, w sumie mogę podjechać te kilka km w przeciwną stronę ;)
Ja trasę znam, bywam dość często w tamtych regionach, więc jeśli mamy być na miejscu na 12 to myślę, że po 9 trzeba się ruszyć spod MM, bo jeszcze nas postój za Pszczyną czeka i podłączenie się pod ekipę z Kato.
Ewentualnie będziemy mieli jakieś 30min na spokojnie się po Żywcu pokręcić

No to w takim razie powiedzmy o 9 pod MM bedzie ewentualnie chwila zeby poczekac na kogos spoznionego (ja sie lubie spozniac :-) ) i spokojnym tepem wyruszyc za kolega plancior ktory nas poprowadzi skoro droge zna a wiec Ekipo z Rybnika R-rz i okoloic wpisywac sie kto bedzie pod MM?

1. Hobbit_666
2. Plancior

Czyli 4 osobowa Ekipa tylko pojedzie? Zawsze to i tak juz lepiej niz samemu jechac.

Witam, my też chetnie przyjedziemy ( ja i żonka ), dopiero sie zarejestrowaliśmy tu, ale pomysł zobaczenia tylu alf na raz jest dobry, więc dopiszcie nas do listy. Parę pytań odnosnie spotkania, rozumiem że to jednodniowe spotkanko, gdzie pojeżdzimy trochę, pogadamy o mechanikach, kierowcy pija wodę a pasażerowie piwo. Do zobaczenia !

MD team tak dokladnie jednodniowa impreza tematy rozmow sa rozne na zlotach nie koniecznie alfa i mechanika :-) Zreszta jak przyjedziesz sam sie przekonasz to taki jak by jednodniowy zjazd rodzinny :-) A co do napojow no coz kierowcy nie koniecznie musza pic wode :) Jest jeszcze KUBUS :D A swoja droga czy przyjedziesz do nas do Rybnika pod MM i wyruszusz z nami do Zywca czy jedziesz z Ekipa z Katowic? Pozdrowka i do zobaczenia.

Hej,

Ja jednak będę jutro jechał z Krakowa, więc na mnie proszę nie czekać. No chyba, że coś by się miało w ostatnim momencie zmienić, to wtedy się zjawię. Jak mnie nie będzie do 9.15 to jedźcie beze mnie.
Pozdrawiam

Troche szkoda, ale w Pszczynie polacyzmy sie i bedzie fajnie. Mam nadzieje, ze pozostali chlopacy przyjada i chociaz skormna bo skromna ale razem pojedziemy i ze ktos bedzie znal droge do Pszczyny bo ja nie znam z Rybnika :-)

A gdzie reszta?? z Rybnika wyruszyły tylko dwie alfki 145:)

Poprawka, 159 też była :)
Tylko, że ja jechałem przez Kraków. Tak też i wracałem ;)

Wiem rozmawialiśmy na spocie jak przyjechałeś:)

Amortyzatory
Powrót