K
Kosiar
Guest
Chciałem zapytać czy jest jakaś zbiórka i jedziemy grupą czy każdy osobno :?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ferrari-1 napisał:Lepiej w grupie. Trzeba ustalić kto się "podłączy" i ewentualne miejsce spotkania.
Kosiar napisał:robak umówmy się w piątek rano na M1 tam wydaję mi się że bedzie każdemu optymalnie i trasa na częstochowe jest zaraz przy m1 wiec lux
adamodg napisał:jestem za
piątek ( godzina do ustalenia )
miejsce - parking M1 przy trasie na Częstochowę ( czeladź ul. będzińska - jak sie nie mylę )
więc ludzie z okolic - pisac kto będzie - co kilka Alf to nie jedna :mrgreen:
Superjahu007 napisał:Weźcie sobie małą poprawkę na czas dojazdu. Dzisiaj autka stały w okolicach Siewierza w 5 kilometrowym korku w stronę Częstochowy a ruch był przeogromny :? . Dojazd do miasta też był zakorkowany. Ja dzisiaj jechałem z Częstochowy do Katowic prawie 2 godziny. Zapewne w piątek nie będzie lepiej bo nic nie wskazywało żeby mieli do tego czasu remont zakończyć. No i uważajcie na miski olejowe - miejscami koleiny są głębokie jak rowy meriolacyjne.