[Giulietta] Wydech podwojny do 1.4 Multiair

D

dwilk

Guest
Pewnie powinno isc do jakiegos dzialu "gielda" albo cos, ale, pewnie podobnie jak ja, Julciakowcy nie zagladaja za czesto po za nasze podforum.
Ale do rzeczy: mam do sprzedania wydech kompletny (srodek + tyl) do Giulietta 1.4MA. Wydech zakupilem od Lechtaka z jego GQV jakies pol roku temu.
Montaz ogranicza sie do odkrecenia 2 srub i ich ponownym przykreceniu. Wydech z nierdzewki, stan fabryczny.

Sprzedaje, bo zamowilem Ragazzona ;) Odbior osobisty Wawa mile widziany.
Cena 900pln.

Załączniki

• IMG_0032.jpg
    IMG_0032.jpg
    109.6 KB · Wyświetleń: 605
Ostatnia edycja:
Sprzedaje, bo zamowilem Ragazzona ;)

Gdzie zamówiłeś i jakie są mniej więcej koszty z montażem? Będę w środę w serwisie i też się nad nim zastanawiam. Brałeś końcówki classic czy sport?

Ragazzon zamowiony w alfisti.net. Cena 670e z transportem. Montaż DIY ;)

Kupiłem środek i tył. Końcówki Classic 100mm. Na downpipe i katalizator przyjdzie czas pózniej :)

Ja katalizator kupiłem w Polsce ( metalowy, sportowy 700,00zł do tego sonda lambda z AR 156 3,2 GTA 250,00zł ) rura Ragazzon N grupa i jest sporo taniej

może trochę późno ale zapytam - masz jeszcze ten wydech ? i drugie pytanie ile kosztowała ta czarna część zderzaka z podwójnym wycięciem ? :)

Wydech wciaz mam, nie doczekalem sie przesylki z Alfisti, bo nie mieli na stanie (czekam wciaz na info o dostawie) - tak wiec temat aktualny.
Plastik dostalem przy okazji naprawy zderzaka po bliskim spotkaniu z debilem w Fordzie Ka...

Pewnie powinno isc do jakiegos dzialu "gielda" albo cos, ale, pewnie podobnie jak ja, Julciakowcy nie zagladaja za czesto po za nasze podforum.
Ale do rzeczy: mam do sprzedania wydech kompletny (srodek + tyl) do Giulietta 1.4MA. Wydech zakupilem od Lechtaka z jego GQV jakies pol roku temu.
Montaz ogranicza sie do odkrecenia 2 srub i ich ponownym przykreceniu. Wydech z nierdzewki, stan fabryczny.

Sprzedaje, bo zamowilem Ragazzona ;) Odbior osobisty Wawa mile widziany.
Cena 900pln.

Spróbuje doprecyzować sie bo nie jestem pewien. Masz do sprzedania pojedynczy wydech do 1,4 MA ? czy ten ktory kupiłeś od kolegi z wersji QV ? :)
Jesli ten drugi ze zdjecia to jest stan fabryczny tak jak w pierwszym poscie napisałeś czy to ten ktory uzytkujesz od pół roku na aucie ? :)

Ostatnia edycja:
Spróbuje doprecyzować sie bo nie jestem pewien. Masz do sprzedania pojedynczy wydech do 1,4 MA ? czy ten ktory kupiłeś od kolegi z wersji QV ? :)
Jesli ten drugi ze zdjecia to jest stan fabryczny tak jak w pierwszym poscie napisałeś czy to ten ktory uzytkujesz od pół roku na aucie ? :)

Dwie koncowki, uzywany (ok 10k km), stan wizualny = fabryczny.

Widzę w podpisie że Wrocław, ale pisałeś że odbiór w Warszawie co by mi bardzo pasowało.
Muszę przespać się chwilę z tematem (pogadać z ASO co Gwarancja na to) i uzgodnić ewentualny montaż i zakup tego czarnego plastiku - napisz jeśli możesz na PW czy weekendy Ci odpowiadają jeśli chodzi o odbiór i ewentualnie podaj do Siebie jakiś namiar.

Widzę w podpisie że Wrocław, ale pisałeś że odbiór w Warszawie co by mi bardzo pasowało.
Muszę przespać się chwilę z tematem (pogadać z ASO co Gwarancja na to) i uzgodnić ewentualny montaż i zakup tego czarnego plastiku - napisz jeśli możesz na PW czy weekendy Ci odpowiadają jeśli chodzi o odbiór i ewentualnie podaj do Siebie jakiś namiar.
Mieszkam od dluzszego czasu w Wawie (Wlochy). Co drugi weekend spedzam we Wr. Z chcecia sie umowie na weekend, ale od przyszlego tygodnia.
Napisz na priv, podam namiary na siebie.

Diesel (140km i 170km) i QV mają w standardzie podwójny wydech a nam Alfa poskąpiła chyba tylko po to aby nam dołożyć dodatkowe koszta :p W najbliższym czasie też u siebie zmieniam wydech.

Witam,
Czy ktoś robił podwójny wydech (taki jak jest w oryginale w dizlach 2.0) w silniku 1.4 MultiAir i mógłby podzielić się opinią? Jaki koszt i wrażenia z brzmienia etc?
Nie ukrywam, że najbardziej zależy mi na aspekcie wizualnym, czyli po prostu chciałbym aby moja Julka miała dwie końcówki wydechu :)

Amortyzatory
Powrót