KaKa
Nowy
czy nowy typ wycieraczek można zamontować w 147 bez wymiany mechanizmu :?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Paweł156 napisał:Ja po poradach Sylwi kupiłem nowy typ wycieraczek co prawda nie bosch areo ale valeo x-tream i są super, polecam. Pasowac bedą.
Tak jak Sylwia napisała, 550mm i 500mm, ja akurat kupiłem na allegro http://www.allegro.pl/item220541899_wycieraczki_valeo_xtrm_alfa_romeo_156_.htmlSiekier napisał:A jakie dlugosci kupiles? 530 i 550 mm ?? Bo tez rozwazam ten zakup wlasnie
Paweł156 napisał:(...) kupiłem nową, ustawiłem i jest ok. (...)
Witam . Chodzi mi o te nowego typu takie ( linijki) widać teraz je na nowych autach.Sylwia napisał:A jakie masz na mysli? Bosch Areo?
To są własnie bosch aero lub valeo x-tream, bez modyfikacji mozna je zamontować.KAKA napisał:Witam . Chodzi mi o te nowego typu takie ( linijki) widać teraz je na nowych autach.