75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Gdzie te badziewie można kupić od ręki ? bez tego gówna nie mogę jeżdzić :evil:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
to sa same gumki ja potrzebuje całe ramiona od rękiBrzoza napisał:Może tuuu http://moto.allegro.pl/item160495816_piora_wycieraczek_gumy_fiat_tipo_alfa_romeo_145.html
Do 155 chyba też pasują
Nie ja mówiłem o sklepie w Warszawie który sprzedaje części do m.in Alf a nazywa się "ICAR" itam usłyszałem kosmiczną cene . Zamówiłem wycieraczki z alegro Championy za 78 zł za sztukę te są w porządku. Żeby było tyle problemu z wycieraczkami :evil:Alfista napisał:andrzeju ty mowisz o tych z tego linka co ci podalem ze tak drogo??? tam bylo 78 za sztuke z tego co widzialem na aukcji