[146] Wycena mojej Alfy

Zwol4

Nowy
Auto
156 1.8 TS
Wycena mojej Alfy 2.0 TI

Cześć.
Codziennie robię po ok. 60km i jazda dwu litrówką bez gazu lekko szarpie po kieszeni. Chciałbym Was spytać ile REALNIE mogę wziąć za moją Alfę (szczerze mówiąc to nie chce jej sprzedawać - gaz chyba rozwiąże ten problem).
Co jest nie tak? Łącze elastyczne do roboty, usunięcie wycieków silnika (miska), coś czasami puknie w zawieszeniu (nie mam pojęcia co), reflektory świecą jak to w 145/6 :rolleyes:, schodzi klar z dachu, przerysowany prawy tylny błotnik (i różnice się odcieniem drzwi po stronie pasażera - to nie moja sprawka :P), czasami ćwierknie pasek wielorowkowy. No i pewnie jakieś duperelki o których nie pamiętam.
Porobione też jest kilkanaście rzeczy.
Najświeższe fotki są w moim temacie -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/107688-pierwsze_autko_146_ti_-6.html#post1758870
Ogołem rocznik 97, silnik zdrowiutke 2.0, wyposazenie: klima (nawet nie wiem czy sprawna), 4x el. szyby, el. lusterka, abs.
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam

Jakbyś chciał podnieść wartość to mam cały kompletny pakiet z Limited500 elementów wnętrza na sprzedaż ;)

Każde auto warte jest tyle ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić. Napisz cenę auta jaka cie interesuje i wtedy zobaczysz jaki jest odzew

Zatankuj do pełna, dam tysiaka...:D
Jedną prośbę mogę spełnic, drugą nie koniecznie ;)
448.jpg

Andzej dotarło PW?

przy alfach żeby dostać dobrą cenę to trzeba ją sprzedać osobie która jest fanem marki i nie boi się stereotypów że te samochody się psują

Jest do oddania za 4000 do drobnej negocjacji. Jest troche rzeczy do roboty ale same felgi Zender Le mans ile są warte...
Jeśli nie sprzedam jej dostanie LPG i tyle.
Na samą myśl o sprzedaży źle mi się robi, gdyż średnio chciałbym się rozstawać z moją "wariatką" :)

Wkładaj gaz i ogarniaj ją z zewnątrz - bo popyt na 146 jest znikomy bez względu na wersję silnikową :cool:

Amortyzatory
Powrót