• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

WSZYSTKIE INSTRUKCJE PO POLSKU DO ALFY 166

• Autor wątku Autor wątku zanjac
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zanjac

Guest
:D Chciałbym poinformować współ-użytkowników :mrgreen: AF 166 ,że problem z instrukcjami w POLSKIM języku jest do rozwiązania w cywilizowany sposób i na profesjonalnym poziomie :DDD
Napisałem e-maila do Fiat Auto Poland............w formie Proszę...,zwracam się o pomoc.....jestem nowym użytkownikiem......potrzebuję pomocy w....... :!: :!: :!:
Po 5 dniach otrzymałem eleganckie PISMO informujące i rozwiazujące moje problemy a w załaączeniu BEZPŁATNIE instrukcję do samochodu i I.C.S / bo to mi było potrzebne/!!!

PS Zostałem mile zaskoczony i nie spodziewałem się takiego PORZĄDNEGO :mrgreen: potraktowania sprawy.Wielkie :DDD GRATKI dla zespołu AF

e-mail wysyłałem tu / kontakt/ :

http://www.fiat.pl/index.php?pid=40

dobrze, ze o tym napisales :)
Rowneiz zamierzam wyprobowac, moze dla meni tez beda laskawi :)

no ja również wyslalem mail z prosba o instrukcje :) ciekawe czy beda tak kochani... :)

To ja już nie będe wysyłał do nich maila jak ktoś może kto już dostal niech mi podeśle: Lejek@op.pl

Jak tylko gdzieś znajdę kompa ze skanerem to zeskanuję instrukcję I.C.S.- a i wrzucę.

Dzis do mnie dotarla.
FIAT AUTO POLAND JEST WIELKI :shock: :shock: :shock: :shock:
Zmiana polityki czy jaki ciul??

Ja również dziś otrzymałem Instrukcje po polsku Jnstrukcja obsługi i I.C.S. aż się zdziwiłem Chwala im za to 8)

a ja jak narazie nei dostalem zadnej nodpowiedzi :( olali mnie ? :>

marcin1135 napisał:
a ja jak narazie nei dostalem zadnej nodpowiedzi :( olali mnie ? :>
Najpierw przysylają odp na emaila,a za parę dni poczta do domu tak bylo w moim przypadku. Poczekaj jeszcze może przyślą

areks napisał:
Dzis do mnie dotarla.
FIAT AUTO POLAND JEST WIELKI :shock: :shock: :shock: :shock:
Zmiana polityki czy jaki ciul??

tak wiec jak pisałem w tytule POSTU...............wystarczy ładnie i w cywilizowany sposób napisać e-mail i zwrócić się z prośba,wnioskiem...................... :DDD i sprawa załatwiona,FIAT stanął na wysokości zadania................oprócz potrzebnej instrukcji udzielił mi wszystkich odpowiedzi na nurtujące pytania

na maila sie nei doczekalem....

ALE ->

przesylka polecona i wszystkie instrukcje sa 8)

xtra

Fiat sie stara :)

witam, wymaściłem pieknego majla z prosba o instrukcje i po 30min otrzymalem nast. odpowiedz:

Szanowny Panie,

dziękujemy za kontakt z Fiatem. Uprzejmie informuję, że instrukcje
obsługi
do samochodów naszego koncernu są dostępne w sieci dealerskiej
poszczególnych marek. Zapraszam w tej sprawie do kontaktu z najbliższym
salonem Alfy Romeo. Pełna lista dealerów tej marki znajduje się na
stronie
www.alfaromeo.pl

Z poważaniem,
Marcin Kowalczyk

sszczerze mowiac prezwidzialem , ze tak bedzie... mialem tylko nadzieje , ze jeszcza ja dostane no i sie zalapalem szczesliwie.
Pewnie mnostwo ludzi zaczelo pisac...

Zrobi ktoś skana tej instrukcji??? napewno wielu osobom na forum by sie przydała.

Amortyzatory
Powrót