Wszyscy sie chwalą to ja też się pochwalę.Oto moja Alfa 147

• Autor wątku Autor wątku Wasal
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

Wasal

Guest
Oto moja Bella 147 w scenerii godnej takiej ślicznotki. Zdjęcie wnętrza jest zrobione jeszcze przez komis, ale jak tylko zrobię swoje to wrzucę czym prędzej.
album_pic.htm

album_pic.htm

album_pic.htm

album_pic.htm

album_pic.htm

Co sądzicie??Ładna??

I jeszcze parę fotek środka zrobionych dziś rano :D

album_pic.htm

album_pic.htm

I element na który patrzymy najwięcej
album_pic.htm

No to się już wszystkim pochwaliłem :mrgreen:

Ładna, ładna tylko te kołpaki jakoś mi nie pasują :)

Przed wyjazdem była czyściutka, a w górach myjni nie było :?
Do następnej sesji ją wykąpę :wink: Obiecuję

fakt kołpaki paskudne, a powinnismy o tym pamietac ze nawet zimą nie powinnismy naszych alf oszpecac :mrgreen:

Z tymi kołpakami to trochę racja bo przypominają alufelgi montowane fabrycznie w oplach :? Ale na wiosne Bella odzyska swoje sliczne oryginalne 16"...

bardzo ładna, szczególnie w środku,
Jakie czyściochy na tym forum,
moja taż niby była brudna za zdjęciach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
musimy zrobić spot na "Redlince" :D

Właśnie na ostatni spot w Łdz się spóźniłem ale jak będzie jakiś kolejny(a myślę że na pewno będzie:) to ja bardzo chętnie się pojawię.

Bardzo ładne auto ale (chyba się nie obrazisz ?) nie widzę w nim chłopa :lol: takie cacuszko dla kobitek :mrgreen:

Wasal napisał:
Bardzo ładne auto ale (chyba się nie obrazisz ?) nie widzę w nim chłopa :lol: takie cacuszko dla kobitek :mrgreen:
albo dla kawalerow :P
bo po co kawalerowi miejsce na tylniej kanapie? a w hatchbackach w razie czego kanape mozna zlozyc :D

75andrew155,
może i coś w tym jest, bo słyszałem już takie opinie(i broń Boże sie nie obrażam:). Autkiem jeżdżę ja i moja mama, ale kupowałem je od początku ja. Musiałem wcześniej przeprowadzić sprytną i szeroko zakrojoną akcję sprzedarzy a3 by kupić to cacko-łatwo nie było, ale efekt pozytywny :D
Tuti widzę, że nadajemy podobnych falach :twisted:
Pozdro

Ach 147...marzenie.....ale chyba jednak bardziej jestem jeszcze za kanciakami mają jakby Swoją dusze...

Amortyzatory
Powrót