• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wrześniowy spocik 9 - 09 - 2007

• Autor wątku Autor wątku Scrat
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Scrat

Guest
Jako, że padła dziś propozycja aby zrobić spota na początku września, działam na gorąco i proponuję datę 9 września, czyli w imieniny miesiąca :D . Czasu jest sporo więc myślę, że każdy wykombinuje to wolne popołudnie i postaramy się żeby taka frekwencja jak dziś się nie powtórzyła :?: :?:

Będę na bank :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pewnie z Juniorem :wink:

...Yoopi jak zawsze sie pojawi...i moze Karolina bedzie miala wolne to sie pojawi ze mna...

Bardzo chętnie-termin mi pasuje, we wrześniu już nie będę pracował po 6 dni w tygodniu, więc łatwiej będzie o wolne popołudnie. Wczoraj niestety nie zdążyłem wrócić z Bełchatowa na czas i stąd moja nieobecność :?
Do zobaczenia we wrześniu :!:

P.S. Brzoza, jak coś to dawaj znaki to jakoś przecież mogę ja lub kto inny po Ciebie podjechać i na spot bezpiecznie dostarczyć :mrgreen:

Wasal napisał:
P.S. Brzoza, jak coś to dawaj znaki to jakoś przecież mogę ja lub kto inny po Ciebie podjechać i na spot bezpiecznie dostarczyć :mrgreen:

No co Ty przecież nie będe się nikomu narzucał :mrgreen:
Wasal, brykasz z nami do Bielska :?:

Okej mnie 9ty pasuje:) obym był już Alfiatka (...a Imię Jej 70 i 5:>) jak coś dużego wyciągne choćby i bez hampli:D

a że 10go mam imieniny i że bede po raz 1szy Alfą każdy przynosi mi z tej okazji jedną sliczna aufelge zendera taka jak na >>TEJ<< alfie:) (okej możecie też przynosić zaciski hamulcowe i zderzaki z harmonijkami, nie bede juz taki wybredny:D)

jak sie nie pojawie to możecie mnie skreślić :>>>
chyba że już jestem skreślony <OO> <killer1> <komputerowiec>

mick napisał:
jak sie nie pojawie to możecie mnie skreślić :>>>
chyba że już jestem skreślony <OO> <killer1> <komputerowiec>

Łeee tam, nikt nie będzie taki brutalny i nie będzie Cię skreślał :D jedynie możemy Cię "wychłostać" :lol:

Kurde 9 wrzesnia pewnie jeszcze nie dam rady ale na pazdziernik sie pisze :!:
Tylko ciekawe czy jeszce bedzie na tyle ciepło zeby mozna upiec kiełbaski, prawda Marcins737 :?: :wink:

JAk coś będzie wersja grila "PRAWIE" czyli piza z salami...oj chyba bede mial miłą niepspodziankę na spocik ale narazie ciiicho coby nie zapeszyć:D

....w sumie to chyba będzie ostatni spot kiełbaskowy, chociaż hmmmm, może jeszcze w listopadzie uda się grila zrobić :wink:

Jedyna słuszna pizzeria to chyba na politechniki 4 element mniam mniam cebulka :D

A jedliście kiedyś pizze zamiast z podkładem z ketchapu to z sosu czoskowego :?: mniam mniam raz w życiu mi się udało na cos takiego trafić :P

...pizza ogolnie rzecz ujmujac byla pycha - o sam fakt sie rozchodzi ze miala byc kielbacha a tu placek...ale spokojnie 9 nadrobimy z wielka nawiazka - kazdy kupuje po kilogram slaskiej, po litrze ketchupu i po 0,5 kg sarepskiej i imprezka sie przedluza do nastepnego weeka...

Brzoza napisał:
Wasal, brykasz z nami do Bielska

Bardzo chętnie bym śmignął, ale nie wiem jak to będzie z finansami moimi. Dam znać jak to będzie, bo jak bym jechał to możnaby stworzyć jakąś miłą kolumnę :mrgreen:
Pozdro :D

Amortyzatory
Powrót