• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wrocław jakis spot??

• Autor wątku Autor wątku Maykee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Maykee

Guest
Witam
Moze by tak niedługo jak juz snieg zejdzie sie gdzies umuwili na jakiegos spota?? lepiej napisac wczesniej zeby potem nie było na ostatnia chwile :P wpisywac sie prosze na liste kto chetny wstepnie:)

Będę we Wrocu w przyszłym tyglu... t/j 28.02/01.03. Z chęcią jakiegoś spota zaliczę :-)

Panowie, Panie
A może tak ustalić 21.03 na spocik
Wszyscy mogliby się odliczyć i zarezerwować termin (włącznie ze mną bo wtedy jestem we Wrocu)

jak by coś to ja też sie na to pisze :) jestem we wrocku praktycznie co weekend wiec chetnie wpadne. tylko podajcie czas i miejsce :)

no dalej ludziska!!! spocik na przywitanie wiosny byłby jak najbardziej na miejscu ;)
pisać komu pasuje!! miejsce i czas ustali sie jak juz beda jacyś chetni

Koledzy!! Zbieracie się czy nie? Moja Bella z chęcią by "pogadała" z koleżankami z Wrocławia :-)

Zbieracie się czy nie?
nie chce nic mówic, ale chyba nic z tego nie wyjdzie :/ sądząc po zainteresowaniu tematem ekipa z wrocławia chyba nie zamierza sie bawić w lokalne spoty :/

jak bym miał chociaż troche bliżej to bym do czestochowy podskoczył na jakiś spocik ;)

Ostatnia edycja:
nie chce nic mówic, ale chyba nic z tego nie wyjdzie :/ sądząc po zainteresowaniu tematem ekipa z wrocławia chyba nie zamierza sie bawić w lokalne spoty :/

jak bym miał chociaż troche bliżej to bym do czestochowy podskoczył na jakiś spocik ;)

A może akurat będziesz 19-22 we Wrocu? Sami sobie spota zrobimy :-) Pokarzemy Wrocławiakom co to prawdziwi alfisti ;-P

jestem we wrocku co weekend i w ten ten też bede :D
napisz tylko gdzie i kiedy i o której to na bank sie zjawie :D

Możemy się ustawić w sobotę pod magnolią. Są jakieś zamki w okolicy? Szczerze to pojechałbym coś zobaczyć :-)
Chyba, że masz wolne tylko wieczory, to jakiś pubik zaliczymy :-)

magnolia mi jak najbardziej pasi :D tylko godzine trza zgrać :) mi pasi paktycznie cała sobota. musze tylko zawiesć moją drugą połówke na uczelnie przed 9:00 i reszta dnia mam wolną. co do zamków to nie mam zielonego pojecia :D

magnolia mi jak najbardziej pasi :D tylko godzine trza zgrać :) mi pasi paktycznie cała sobota. musze tylko zawiesć moją drugą połówke na uczelnie przed 9:00 i reszta dnia mam wolną. co do zamków to nie mam zielonego pojecia :D

Hahahaha
Ja mam dokładnie taką samą sytuację - muszę przed 9 zawieźć moją lepszą połówkę, a później do 17 muszę sobie zorganizować czas :-D

:tee:Witam koleżanki i kolegów, też byłbym zainteresowany. Jak coś dajcie znać. Moja 166 też za.

Amortyzatory
Powrót