• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wrażenia z jazdy

Alfista

Nowy
Auto
166 JTD
ja w niedziele z niemeic wracałem(800km) i rowniez nienarzekam, wyprzedzanie nie stanowi problemu, po przekroczeniu granicy nasze dziury i alfa nie najlepiej mogły sie dogadać. co prawda mam za mocno obnizone zawieszenie na nasze drogi ale tak jechałem ze jakos niczym nie zahaczylem...
pozatem rewelka, alfa jest najlepsza :twisted:

komfort

ja niedawno zrobilem trase uk-polska i z powrotem w sumie 2000km w jedna strone.bez problemu, moja bella zapewnia spory komfort chociaz ja do malenstw nie naleze.jedyny problem to troszke dziwne ulozenie stopy na pedale gazu po 1000km zaczyna lekko przeszkadzac.no coz 166 stworzono do dlugich podrozy.co do drog -srednia predkosc poruszania sie w europie 150/h w polsce na tzw drogach 40/h ze wzgledu na stan nawierzchni.po 5 latach w anglii oduczylem sie wynajdowac na czas dziury totez moja piekna przezyla swoje.spalanie w jedna strone smigalem wyszlo 11,4 ze srednia 150/h,w druga strone postanowilem zobaczyc jak mozna oszczednie i wyszlo na dystansie 1380km 7,3 przy sredniej 94,5km/h dla mnie rewelka

Amortyzatory
Powrót