[145] wnętrze tapicerka

rafal81

Nowy
Auto
Alfa romeo 145 1.9jtd 2000r
witam czy od jakiegoś innego modelu alfy pasuję tapicerka czyli fotele kanapa boczki ,chciałbym kupić bo moja jest już brzydka a mało jest do sprzedania ładnych kompletów

Jak komplet to tylko ze 145 :D

Ew sztukateria :)
Fotele przednie pasują z GTV, 145, Fiata Coupe i którejś Lancii ( jak nie używasz tyłu to nawet ze 146:)). Fotele z 156 chyba też się da ale to wymaga wiercenia nowych otworóm na śruby mocujące.
Boczki tylko od 145.
Tył .... być może pasowałaby kanapa z GTV ale głowy sobie nie dam uciąć.
Było na forum kilku różnych magików którzy przerabiali wnętrza ale musiałbyś przeszukać forum.

[EDIT] Jakimś cudem dojrzałem 146 :)

Ostatnia edycja:
Fotele przednie pasują z GTV, 145, Fiata Coupe i którejś Lancii ( jak nie używasz tyłu to nawet ze 146:)). Fotele z 156 chyba też się da ale to wymaga wiercenia nowych otworóm na śruby mocujące.
Boczki tylko od 145.
Było na forum kilku różnych magików którzy przerabiali wnętrza ale musiałbyś przeszukać forum.

Co do przednich to lancia Delta II :) CO do tyłu ze 146 jest taki sam ma jedynie dłuższe mocowania i wystarczy je rozwiercic i podmienić :D

Mozna probowac naprawic.. pobawic sie w tapicera.. Mnie tez cos takiego czeka. W 145 w zaleznosci od rocznika (byc może tez od wersji) byly pewne roznice miedzy innymi tez w odcieniu tapicerki(plastiki). Te nowsze chyba byly ciemniejsze..

Boczki tylko od 145.

Fotele przednie z Gtv nie pasują bez przeróbki mocowań tylnych, tym bardziej tylna kanapa...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót