• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wizytówki "Świętokrzyscy Alfaholicy"

siemka, alfaholikiem jestem od niedawna, w sumie miesiac temu dopiero kupilem alfe. Mialby ktos jeszcze na odsprzedanie troche tych wizytowek? badz ewentualnie moglbym zamowic ale chyba to juz bedzie niemozliwe teraz :/

siemka, alfaholikiem jestem od niedawna, w sumie miesiac temu dopiero kupilem alfe. Mialby ktos jeszcze na odsprzedanie troche tych wizytowek? badz ewentualnie moglbym zamowic ale chyba to juz bedzie niemozliwe teraz :/

W razie czego parę wizytówek mogę ci dać. Może przy następnym spocie?

Radoszyce, ale jeszcze do konca lipca od poniedzialku do piatku siedze w Kielcach :)

Ja też codziennie jestem w Kielcach. Może gdzieś dojrzę Twoją alfkę na drodze.

Na sadach, przy Debowej albo na Targowej kolo tego wierzowca ;) 156 lakier blu cosmo (nie jestem w stanie powiedziec jaki to kolor, zreszta jak chyba wszyscy :D )

Ja widze ze Ty z Brzechowa, ogladalem tam jedna AR 156 srebrna, ale miala pewien problem, krecila sie do 4tys obrotow i obroty sie konczyly wiec ja odpuscilem sobie :)

Widziałem taką AR u mnie w miejscowości może to ta którą oglądałeś. Pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót