Witem. Jestem tu nowy i szukam autka.

• Autor wątku Autor wątku TMiN
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

TMiN

Nowy
Witam wszystkich. Jestem jeszcze nie pełnym uczestnikiem bo autka dopiero szukam 8)))
Planuję zakup AR 156 1,9 JTD lub AR 166 2,4 JTD z okolic 1998-99 roku. Może macie jakieś dobre źródełka autek, jakiś sprawdzonych sprowadzających specjalizujących się w AR. Na allegro sporo tego ale mało ciekawych ofert.

Heyka
Napisz cos dokladnie do jakich $$$ znam kogos konkretnego kto moze sciagnac piekne autko za fajna kase ze Szwajcarii.
Odezwij sie na priva

areks napisał:
Heyka
Napisz cos dokladnie do jakich $$$ znam kogos konkretnego kto moze sciagnac piekne autko za fajna kase ze Szwajcarii.
Odezwij sie na priva

Te roczniki widzę że wahają się na poziomie 17 - 21 tysięcy. Ale co można powiedzieć o stanie na bazie marnych zdjęć. Każdy pisze ze stan idealny, a jak jest naprawdę to dopiero wyjdzie w praniu. Najlepsze jast to jak ludzie zmieniają tok rozmowy gdy mówę że 11 lat w ASO Fiat Alfa pracowałem i nie chciałbym po długiej podruży na miejscu się rozczarować tym idealnym stanem. Od razu doawiaduję się co było lakierowane 8))) i co jest do zrobienia.

A faktycznie pracowałes w ASO FIAT ALFA. Bo jeśli tak to będziesz cennym nabytkiem na tym forum

wisiol napisał:
A faktycznie pracowałes w ASO FIAT ALFA. Bo jeśli tak to będziesz cennym nabytkiem na tym forum

Tak do końca 2006. Teraz wziąłem swój los w swoje ręce, ale oczywiście z branży nie uciekam.

wisiol napisał:
Skarb. I tonasz własny :wink:

eeeeeeeeee nie przesadzajcie..... ale za niedługo razem z jednym z tutejszych klubowiczów otwieramy servis więc moze sie na coś przydamy 8)))

TMiN napisał:
ale za niedługo razem z jednym z tutejszych klubowiczów otwieramy servis więc moze sie na coś przydamy

Powiedz że z Łukaszem i jestem pewien że będzie to najlepszy warsztat w centralnej polsce :D

AR_33 napisał:
TMiN napisał:
ale za niedługo razem z jednym z tutejszych klubowiczów otwieramy servis więc moze sie na coś przydamy

Powiedz że z Łukaszem i jestem pewien że będzie to najlepszy warsztat w centralnej polsce :D

nie z Łukaszem 8))) jak odbijemy szampana na otwarcie to napiszemy na forum

TMiN napisał:
jak odbijemy szampana na otwarcie to napiszemy na forum

Będę czekał z niecierpliwością, a raczej z zaciekawieniem.
Co prawda do Łodzi mam kawałek, ale w najbliższych miesiącach będę pracował w Kutnie więc już o wiele bliżej :wink:
Dobry mechanik zawsze może się przydać :)

marcins737 napisał:
o to może na jakiś spocik łódzki byś zajrzał ??

Bardzo chętnie, na ten 20 nie dam rady bo mam inne plany ale jak coś będziecie organizować to postaram się wpaść.

AR_33 napisał:
Bardzo chętnie, na ten 20 nie dam rady bo mam inne plany ale jak coś będziecie organizować to postaram się wpaść

U nas spoty nadlatują z prędkością światła :mrgreen: więc napewno któryś i Tobie podpasuje.

Amortyzatory
Powrót