Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przyjemny ten kolorek. Ładnie się prezentuje.
Proszę o info gdzie nabyłeś polimery do AR159?
Fajnie siedzi, no i ładna felga przez którą niestety widać brzydkie zaciski. Aż się prosi o swap na 4-tłoczkowe BREMBO w czerwonym kolorze. Te kapsle do felg mają jakieś dziwne kolory, wypadałoby je zmienić na takie które odwzorowują oryginalne barwy logo Alfy.
Na tych felach to dziewiątka wyglada miodzioWywal DPF-a i wrzuć chipsa i dopiero poczujesz się spełniony
![]()
Jak dla mnie miażdży suty... felgi lepszej nie mogłeś dobrać no chyba, że stać Cie na vossen'a
Pozdrawiam
Szczęśliwie kupiłem auto z kołami, te zgadzam sie ktoś dobrał świetnie za to opony jakie były na nich tragicznie. Było założone 225/40/18 i do tego auto stało 30mm wyżej niz teraz. Było za dużo miejsca w nadkolach jak dla mnie wiec wleciały spreżyny obniżające i opony 235/40/18, troche wyższe i szersze. Myśle ze dokończyłam czyjeś dzieło całkiem całkiem.
ze tak sobie pozwole zapytac jestes facetem czy kobieta bo caly czas myslalem, ze jestes facetem, a tu widze "dokonczyłam"??