[159] Wiśniowy krokodyl

• Autor wątku Autor wątku Kwi@t
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Kwi@t

Nowy
Auto
159 Lusso JTDM
4.jpg

5.jpg

AR 159 1.9jtdm (150) lusso

- sprężyny apex -30mm
- przednia zawiecha na polimerach
Powerflex z dodatkową regulacją kątów
- felgi 18" tomason TN1 + michelin 235/40
- HID 6000k + postojówki 24 smd LED

Przyjemny ten kolorek. Ładnie się prezentuje.

Proszę o info gdzie nabyłeś polimery do AR159?

Fajnie siedzi, no i ładna felga przez którą niestety widać brzydkie zaciski. Aż się prosi o swap na 4-tłoczkowe BREMBO w czerwonym kolorze. Te kapsle do felg mają jakieś dziwne kolory, wypadałoby je zmienić na takie które odwzorowują oryginalne barwy logo Alfy.

Jak dla mnie miażdży suty... felgi lepszej nie mogłeś dobrać no chyba, że stać Cie na vossen'a

Pozdrawiam

Na tych felach to dziewiątka wyglada miodzio:) Wywal DPF-a i wrzuć chipsa i dopiero poczujesz się spełniony:)

Fajnie siedzi, no i ładna felga przez którą niestety widać brzydkie zaciski. Aż się prosi o swap na 4-tłoczkowe BREMBO w czerwonym kolorze. Te kapsle do felg mają jakieś dziwne kolory, wypadałoby je zmienić na takie które odwzorowują oryginalne barwy logo Alfy.

Można by kiedyś pomyśleć nad swapem ale puki co są klocki i tarcze brembo, założone przez poprzedniego właściciela i nadal w świetnym stanie. (70%) Wiec trzeba jeździć :-) Kapsle fakt, dobry pomysł.

Dodano po 4 minutes:

Na tych felach to dziewiątka wyglada miodzio:) Wywal DPF-a i wrzuć chipsa i dopiero poczujesz się spełniony:)

Puki wszystko śmiga to nie ruszam. Jak kiedyś dpf sie wykicha to zrobi wyjazd i na to mapa. Na razie cieszy mnie ze wydech czyściutki :-) Za to rozważam dołożenie drugiego wydechu od 2.4...

Dodano po 13 minutes:

Jak dla mnie miażdży suty... felgi lepszej nie mogłeś dobrać no chyba, że stać Cie na vossen'a

Pozdrawiam

Szczęśliwie kupiłem auto z kołami, te zgadzam sie ktoś dobrał świetnie za to opony jakie były na nich tragicznie. Było założone 225/40/18 i do tego auto stało 30mm wyżej niz teraz. Było za dużo miejsca w nadkolach jak dla mnie wiec wleciały spreżyny obniżające i opony 235/40/18, troche wyższe i szersze. Myśle ze dokończyłam czyjeś dzieło całkiem całkiem.

Ostatnia edycja:
Szczęśliwie kupiłem auto z kołami, te zgadzam sie ktoś dobrał świetnie za to opony jakie były na nich tragicznie. Było założone 225/40/18 i do tego auto stało 30mm wyżej niz teraz. Było za dużo miejsca w nadkolach jak dla mnie wiec wleciały spreżyny obniżające i opony 235/40/18, troche wyższe i szersze. Myśle ze dokończyłam czyjeś dzieło całkiem całkiem.

ze tak sobie pozwole zapytac jestes facetem czy kobieta bo caly czas myslalem, ze jestes facetem, a tu widze "dokonczyłam"??

ze tak sobie pozwole zapytac jestes facetem czy kobieta bo caly czas myslalem, ze jestes facetem, a tu widze "dokonczyłam"??

100%-towy samiec :-)
Bład - autokorekta w tel świruje czasem jak się w 2 językach pisze

Zmieniłem logo żeby mój nick już nikogo w błąd nie wprowadził ;-)

Ostatnia edycja:
Kolor jest dla mnie piękny. Ładnie wypolerowany z dobrym kołem i ciemnymi szybami wygląda rewelacyjnie. Ciemnych szyb nie masz ale i tak pięknie się prezenci.

Amortyzatory
Powrót