• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wiosenny spot w krakowie

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Jaki termin wam odpowiada?

• Łącznie głosujących
    10
  • Ankieta zamknięta .
D

DRAGON2020

Guest
Wiosna sie zbliża wiec trzeba ja godnie przywitać!!!:) zapraszam na spot w krakowie proponowane terminy to 28 lub 29 marca ewentualnie 4 lub 5 kwietnia. Miejsce spotkania parking Multikina . Czekam na chętnych i propozycje.

wiosenny spot-krakow

...mnie tez by pasowal 4-5 moze wreszcie i ja pierwszy raz załapał bym sie na spot i miał przyjemność poprzebywac z wieksza iloscia alf niz zwykle no i pochwaliłbym sie tydzien temu nabytą gta marzenie sie spełniło

Żeby było jasne ja tez jestem za 4 lub 5 :) Tacka miło bedzie poznać i ciebie i gta. Bimski szykuj bete i widzimy sie na spocie.

spot-kraków

....ale co to 4 czy 5 aut nas bedzie??? nikt wiecej nie jest nawet zainteresowany ....ja tam nie wiem nie znam sie jeszcze sie z wami nie spotykałem ale wydawało mi sie że z 15 aut to minimum jakieś absolutne ....ale moze to moje jakieś urojenia...

Tacka nie ma powodów do zmartwień temat jest dopiero ok 24 godziny wiec trzeba trochę czasu żeby ludzie sie dowiedzieli o spocie:)
Dziś dałem temat na alfaclubie że bedzie spot wiec może od nich ktoś bedzie. A pozatym rozmawiałem już z dwoma osobami które są chętne na spota a jeszcze będę rozmawiał z paroma innymi osobami wiec trochę cierpliwości:) napewno bedzie dobrze.

ja też bym się wybrał na ten zlot , tylko że 4 i 5 mam szkołę więc muszę wiedzieć o której godzinie się spotykacie. a nie chcecie się spotkać 28 ??? wtedy mam wolne

Darknes myślę że ok południa byśmy sie spotkali. No ale że temat dopiero raczkuje wiec 100% odpowiedzi ci nie udziele zobaczymy jak ludzie będą gadać

Hej... jak do kwietnia wykuruje się finansowo z Alfą to będę na 120%, ale na ten moment nic nie mogę obiecać. POZDRO

Ja też wstępnie się zapisuję. Teraz co prawda mam troche napięty rozkład( studia, praca, wesele itp) ale postaram się być. Oczywiście jakbym był to pewnie przyjedzie ze mną większa ekipa z Bochnii i okolic. Pozdrawiam

BYKak postaraj sie liczę że będziesz. wojtek7551 zapraszamy postarajcie sie być. Z tego co wiezie większość jest za 4 lub 5 kwietnia wiec myślę że ten termin bedzie odpowiedni. Zaczekam jeszcze ok tygodnia i ew wtedy zrobi sie dokładny plan spotu z data godzina i planami. Ze swojej strony proponuje zorganizować jakieś ściganie na ćwierć mili są chętni? A jak bedzie pogoda odpowiednia to może jakiś grill lub ognisko. Czekam na propozycje.

Pozwoliłem sobie założyć ankietę co do daty spotu wiec
zachęcam do głosowania:)

Siema Siema Pozdrawiam Wszystkich Alfaholików pisze sie na ten spot.. A może nie spot tylko ZLOT... Mam nadzieje że będzie nas więcej niz ostatnim razem... Ja napewno bede także do zobaczenia...

Hej ! Zacząłem pracować, wiec myślę że będę, ale mi pasuje bardziej sobota, w niedziele zaczynam prace o 17 na noc, pasuje jeszcze wypocząć. :)))

Amortyzatory
Powrót