• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

wiosenna bella by Tomson :)

tomekono

Nowy
Auto
ALFA ROMEO 156 2.5 V6 1997 rok

Ostatnia edycja:
nooo pikna - teraz jak umyta to wyglada tak jak powinna :)
pokaż foto jak wygląda z zapalonymi obrysami pod wieczór - ciekawi mnie jak to wygląda z boku - czy harmonizuje z bokiem belli

przydałoby się zrobić coś ze zderzakami bo jak widzę z przodu masz listwę czarną a z tyłu lakierowaną. te lampki czy co to tam masz na zderzakach po bokach nie widzą mi się, to ma jakieś praktyczne zastosowanie? lakier i felgi zadbane i ładnie się prezentują

No no Tomek piekna Bella ale czekam az ja na spocie zobacze na Live bo jakos mijamy sie ostatnio
Pozdrawiam

z obrysami i takimi ospojlerowaniem juz kupilem autko od znajomego, póki co mechanike chcem zrobić cacy to zajme sie blachami
niżej >> tak sie prezentują te obrysy na parkingu pod Galeria Alfa
:D mi prywatnie bardzo sie podobaja one szczególnie w nocy,fajnie oswietlaja autko, przednie obrysy są skierowane lekko w dół,przednie normalnie w bo, że innym sie nie podobaja, cóż kwestia gustu:D
[URL=www.fotosik.pl]

[/URL]

sorki za duze zdjecia, ale sie spieszylem, a chcialem je zarzucic:P

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót