• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wie ktoś jak podpiąć wzmaka ze skrzynią pod audio w 166 super?

• Autor wątku Autor wątku vtiii
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

vtiii

Guest
Witam. Jesli temat byl wczesniej to przepraszam aloe nie znalazlem.Wie ktos jak to zrobic? W sumie chyba plusem jest to, ze akumulator jest z tylu ale jak to podpiac pod sprzet?

minus z akumulatora lub z dobrej masy w bagazniku plus z plusa. nastepnie czincze z pod radia z pod takiej bodajze jednej niebieskiej kosteczki oraz trzeba tam domontowac kabelek wzbudzajacy wzmacniacz przy wlaczeniu radyjka. na allegro mozna dokupic gotowe przejsciowki od radia blaupunkt zeby nie bawic sie w przerabianie kabelkow tylko miec bezposredio podpiete czincze z przejsciowki. wieczorem wszystko napisze szczegolowo .

Panowie a wie ktos jak sie dostac do tego radia? Bo mini iso juz mam. Trzeba demontowac jakos tego ics-a czy jakos zboku sie dopierac? Nie mam pomyslu bo nigdy tego nie robilem w alfach, wiec prosze o szczegoly:)

trzeba zdemontowac ics,jak dobrze pamiętam to wyciągnąc go nie było takie łatwe,poszukaj postu z opisem bo ja juz nie pamietam a w błąd wprowadzic nie chcę

moze mi ktos dac link do tematu albo dac jakas instrukcje jak zdemontowac tego ics-a?

Amortyzatory
Powrót