Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziany jozofek przejeżdżający koło shell'a koło 19. Pozdrawiam !

Czyżby rafallysek dziś pod lidlem w Legnicy przy Chojnowskiej

dziś widziany/a DBL ciemna 159 SW w ramkach;) na trasie do Zielonej Góry ;) Mijał oczywiście krwisty pocisk 156 DZG :D:D:D:D ;)

176388-widziany_widziana_widziani_d-dsc_0525.jpg

Pozdrawiam Koleżankę/Kolegę ze 156. Parking przy centrum handlowym Korona we Wrocławiu. :)

Załączniki

• DSC_0525.jpg
    DSC_0525.jpg
    70.8 KB · Wyświetleń: 293
Ostatnia edycja:
Widze ze kolega mnie uprzedzil. Pozdrawiam Pozdrawiamuploadfromtaptalk1440618384864.jpg

wyskrobane z S6plus

Szkoda, że sie nie spotkaliście robiąc zdjęcia bo byście byli na fotach:):):)

375.jpg
Kogo ta 9 w oddali stojąca dziś w Krynicznie na ul.Parkowej o godz.14? Nr DTR...

Heh dużo dzisiaj było spotkanych osób :D

No to tallmen'a i kolegę przy lawecie w Wałbrzychu (3 alfy to już prawie zlot :D ), a później następną alfe na ramkach na placu grunwaldzkim (odmachane)

Potwierdzam. Szkoda kolegi z lawety :) Ale ta reakcja kiedy widzi się alfe na ramkach której coś się stało i od razu zjeżdżają dwie inne na pobocze :)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Heh dużo dzisiaj było spotkanych osób :D

No to tallmen'a i kolegę przy lawecie w Wałbrzychu (3 alfy to już prawie zlot :D ), a później następną alfe na ramkach na placu grunwaldzkim (odmachane)

Na placu to mijałeś mnie, a komu się Alfa pogniewała ? Bo siostra widziała i mi pisała, że widziała popsutą Alfę na ramkach. Pozdro

Była mała stłuczka i alfie poszedł pasek. Ale kogo to alfa była to nie wiem. Dopiero poznaliśmy się przy udzielaniu pomocy :D

Widziana granatowa 156 DKL na ramkach po galerią Victoria :)

Widziana Srebrna 156 FZ na ramkach minęliśmy się obok Karczowisk ... Ale były takie korki ,że zauważyłem w ostatnim momencie ...

Pozdr

Amortyzatory
Powrót