Michał666
Nowy
Kto to stał przedwczoraj prawie cały dzień pod jaworską Kuźnią?Stanęłam obok
Pokaż załącznik 101513
O proszę!
Alfę oglądałem, ale że ramek nie miała to nic nie pisałem. Dzisiaj też ją tam widziałem.
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto to stał przedwczoraj prawie cały dzień pod jaworską Kuźnią?Stanęłam obok
Pokaż załącznik 101513
W 147 miałam ramki, teraz jeszcze nie mamO proszę!
Alfę oglądałem, ale że ramek nie miała to nic nie pisałem. Dzisiaj też ją tam widziałem.
Pozdrawiam
No i czarnej albo grafitowej GT widzanej na skrzyżowaniu koło shella w świdnicy20:06;] Marconi?![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 spotkanej na wyjeździe z parkingu Carrefoura w Kłodzku. Machnąłem w ostatniej chwili.
Pozdrowionka dla Michala666 ktorego widzialem dzisiaj przez okno sklepu po 14.00 na parkingu pod Lidlem w Jaworze!Sorki ze nie podeszlem ale nie mialem chwilowo jak wyjsc bo pracuje obok.
Wysłane z mojego Nexus 4
Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej, oramkowanej, AR Spider, którą mijałem (piechotą) dzisiaj na skrzyżowaniu z ulicą Dworcową we Wrocławiu, coś ok. 20:20. Tak się zagapiłem, że nawet nie machnąłem, za co serdecznie przepraszam.
PS. Moja kobieta, z którą przechodziłem wtedy przez pasy, stwierdziła, że nawet na nią nie "gapię się" tak jak na "tamten samochód" :-D
Sent from my PMP5097CPRO using Tapatalk 4 Beta
Tak takStałeś z dziewczynaa? Bo was właśnie widziałeem w sobotee![]()
Jak pozdrawiam właściciela czerwonej 145'ki 1.4 (koło wyjazdu z Tesco) na dza.. i ramkach klubowych Alfa Club'u jak i 156'ki 2.4 mjet również na dza (rynek w Ziębicach i również na ramkach Alfa Club'u. Pewnie i tak tutaj nie zaglądają, ale pozdrawiaam!![]()