Widziany, Widziana, Widziani :D

O proszę!
Alfę oglądałem, ale że ramek nie miała to nic nie pisałem. Dzisiaj też ją tam widziałem.
Pozdrawiam
W 147 miałam ramki, teraz jeszcze nie mam :) Świeży nabytek więc może jeszcze kupię :) Pracuję w firmie, która mieści się w biurowcu Kuźni i jestem tam codziennie :) Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla 156stki fl sw widzianej na skrzyżowaniu w Starym Jaworowie12:15, widziałem ale się zamyśliłem przy przepuszczaniu tiraXDD łapka była ale ja nie zakumałem:D No i czarnej albo grafitowej GT widzanej na skrzyżowaniu koło shella w świdnicy20:06;] Marconi?:D

No i czarnej albo grafitowej GT widzanej na skrzyżowaniu koło shella w świdnicy20:06;] Marconi?:D

To byłem Ja :D widziałem jak odjeżdżałeś z Shella ;)

Widziana też srebrna 156 SW na wylocie z Marcinowic po 16 - łapka była ;)

Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej, oramkowanej, AR Spider, którą mijałem (piechotą :-) ) dzisiaj na skrzyżowaniu z ulicą Dworcową we Wrocławiu, coś ok. 20:20. Tak się zagapiłem, że nawet nie machnąłem, za co serdecznie przepraszam.

PS. Moja kobieta, z którą przechodziłem wtedy przez pasy, stwierdziła, że nawet na nią nie "gapię się" tak jak na "tamten samochód" :-D

Sent from my PMP5097CPRO using Tapatalk 4 Beta

Ostatnia edycja:
Widziany na 90 % Proxim@Ar.. i to dobrze dziś jakoś ok 17:30 :)
Jechałeś za czarną 166 na Rejtana, którą prowadziłem ja.. nie było awaryjek ani nic podobnego ze względu na to, że przy ostatnim użyciu do innej AR się skończyło na "upomnieniu" i zagrożeniu, że przy użyciu świateł awaryjnych bez potrzeby można dostać do 1000 zł mandatu :) - takiego pecha miałem do panów policjantów :P
Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 spotkanej na wyjeździe z parkingu Carrefoura w Kłodzku. Machnąłem w ostatniej chwili.

Pozdrowionka dla Michala666 ktorego widzialem dzisiaj przez okno sklepu po 14.00 na parkingu pod Lidlem w Jaworze:)!Sorki ze nie podeszlem ale nie mialem chwilowo jak wyjsc bo pracuje obok.

Wysłane z mojego Nexus 4

Jak pozdrawiam właściciela czerwonej 145'ki 1.4 (koło wyjazdu z Tesco) na dza.. i ramkach klubowych Alfa Club'u jak i 156'ki 2.4 mjet również na dza (rynek w Ziębicach i również na ramkach Alfa Club'u. Pewnie i tak tutaj nie zaglądają, ale pozdrawiaam! :)

Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej, oramkowanej, AR Spider, którą mijałem (piechotą :-) ) dzisiaj na skrzyżowaniu z ulicą Dworcową we Wrocławiu, coś ok. 20:20. Tak się zagapiłem, że nawet nie machnąłem, za co serdecznie przepraszam.

PS. Moja kobieta, z którą przechodziłem wtedy przez pasy, stwierdziła, że nawet na nią nie "gapię się" tak jak na "tamten samochód" :-D

Sent from my PMP5097CPRO using Tapatalk 4 Beta

:) Przyznaję się to moja Alfa. Akurat byłem umówiony ze znajomym na skrzyżowaniu Kościuszki z Gwarną. Również pozdrawiam Ciebie i zazdrosną o spojrzenie dziewczynę.

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 166 DL na ramkach na kochanowskiego w Legnicy oraz 156 SW DLE na ramkach na nowodworskiej na światłach jakoś po 22 ;)

Zielona 166 DL to nie klubowicz niestety :) ale bardzo duży fan alfy - diagnostykę mu robiłem któregoś razu. :)

Stałeś z dziewczynaa? Bo was właśnie widziałeem w sobotee :)
Tak tak :)

- - - Updated - - -

Jak pozdrawiam właściciela czerwonej 145'ki 1.4 (koło wyjazdu z Tesco) na dza.. i ramkach klubowych Alfa Club'u jak i 156'ki 2.4 mjet również na dza (rynek w Ziębicach i również na ramkach Alfa Club'u. Pewnie i tak tutaj nie zaglądają, ale pozdrawiaam! :)

Prawdę mówiąc, nie kojarzę żadnej z nich ^ ^

pozdrowienia dla wlasciciela 159 na DL stojącego wczoraj pod biedronką w lubinie przy gim 1 , :) ramki byly

Amortyzatory
Powrót