D
DJJacO
Guest
Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski Jaszkotle
Pozdrawiam alfaholika
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski JaszkotlePozdrawiam alfaholika
![]()
dziś _mumin_ był u mnie na podwieczorku ^^ pozdrawiam również
Wczoraj na A4 około 9:00 widziana mijana z naprzeciwka czarna 159, jadąca w kierunku Wrocławia (jakieś 80km od Katowic). Tablice SG... z ramkami
Dzięki, ale ja jakoś nie zauważyłem
A i dziś w drodze na bielany wrocławskie z wrocławia na wysokości Auchan jechała przede mną 156 srebrna DDZ .. pozdrawiam![]()
Pozdrawiam również kierującego czarną 147,na klubowych rameczkach "DDZ...",przed Łagiewnikami,kolega machał,ja niestety nie zdążyłam już odmachnąć - być może skojarzy,jechałam jako ostatnia w kolumnie Alfaholików,razem z innymi Alfami![]()
To dalem ciala,a tak powaznie mijalem 1 alfe z klubowymi ramkami i myslalem, ze to pewnie ty.
Rzucają się w oczyJeszcze raz dzięki za świeżą padlinkę
Jak Ty wypatrzyłeś ramki na przeciwległym pasie![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 na świdnickich tablicach, widzianej wczoraj w Świdnicy koło Intermarshe, kolega sam pierwszy mnie pozdrowił czyżby ktoś nowy w Świdnicy?
Jeśli V'ka, to pewnie takWnioskuję,że Alfa ,o której pisałam w poście powyżej,to Twoja. Fabryczny spojler i ramki DDZ.
Przeciskałam się wczoraj na parkingu,obok ładnej srebrnej 156 na klubowych DDZ,nie dało się jej nie zauważyć.
Nieopodal grillowali Alfaholicy w 166-tkach i jednej 147,szkoda że nie było okazji do spotkania,bo dołączyłaby jeszcze 156,i byłoby milej![]()