Widziany, Widziana, Widziani :D

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
inni koledzy mają to czemu my mamy nie mieć ;p

To w takim razie zacznę. Często mijam srebrną 156 stojąca Na Stoku z ramkami alfaholicy.

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2

9.11.13 mijane ze srebną 166 w Trzciance,kolega machnŕł,odpuścilem awaryjki,pozdro

- - - Updated - - -

9.11.13 mijane ze srebną 166 w Trzciance,kolega machnàł,odpuścilem awaryjki,pozdro

Ostatnio zauważyłem że co dzień ktoś przyjeżdża do szkoły do Staszowa na Koszarową Alfą 156 po liftingu na klubowych ramkach, chyba 1,9 jtd. Pozdrowienia :D

Pozdrawiam Kolego :) gdzie można ujrzeć twoją belle? :)

W sobotę 04.01.2014 około godziny 14:40 mijałem się na zakręcie w Podzamczu Piekoszowskim z czerwoną 147 na klubowych ramkach. Jako, że trwało to chwilę nie zdążyłem zapamiętać rejestracji, numeru silnika, numeru nadwozia, VIN i numeru buta kierującego :P , ale przynajmniej mam szansę go pozdrowić tutaj :wavey:. Jechałem rowerem :)

pozdrawiam niebieska 156 na ramkach klubowy o rej. TKN. Jechałem za tobą od Galerii Echo i mrygałem długimi :)

Pozdrowienia dla drivera bordowej 155 na forumowych ramkach często widywanej w Starachowicach

Pozdrawiam kierowce bordowej 156 FL na TBU z klubowymi ramkami :) mijany w Busku Zdr. na światłach obok kościoła N.P. NMP w rynku, ja biała 147, zauważyłem w ostatniej chwili ;)

Pozdrowki dla kolegi/koleżanki od czarnej 159 obok której zaparkowalem pare miesięcy temu na placu wolności;)
9.jpg

Wysłane z mojego HTC Wildfire

Pozdrowionka dla kierowcy ciemnej Alfy 159 SW na ramkach forum. Stałeś obok mnie na światłach ul. Solidarności i IX Wieków (godz.15.50 7.02.2014). Pojechałeś w ul. Źródłową a ja skręcałem w ul. Sandomierską. Kierowca grafitowej Alfy 156 SW :)

Pozdrawiam kierowce srebrnej AR166 mijanej dzisiaj koło Galerii Echo. Mignąłem światłami jak skręcał z ul. Świętokrzyskiej w ul. Solidarności.

Również pozdrawiam, odwzajemniłem awaryjnymi. :)

Widziany-a pod centrum E.Leclerc Ostrowiec Św. czarna 156,światła lexus :-), oczywiście na TOS.
Chwalić się:-D

Pozdr
[h=3][/h]

Widziałem dziś w Połańcu obok elektrownii AR166, piękna, ktoś z forum?

Biegając często widzę na os Świętokrzyskim ok. 17.00 czarną, piękną Brrerę.

Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót