Warmia i Mazury

• Autor wątku Autor wątku faraonka33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

faraonka33

Guest
Pozwoliłam sobie założyć nowy temat w celu znalezienia osób z tego regionu :) .Uzyskałam juz informacje,że ten region jest dołączony do "centalki" jednak może są Alfoholicy z pobliskich mi miejscowości?Jako Przedstawiciel Regionu Warmii i Mazur w drugim klubie jakos spontanicznie wypływa ze mnie też chęć poznania tych osób i może spotkac się osobiście na jakims spociku :) .Cieplutko pozdrawiam.

Ehhh, zawsze lubiłem spędzać wakacje na mazurach a szczególnie przypadła mi do gustu miejscowość pomiędzy Rajgrodem, a Grajewem. Czarna Wieś, spokój cisza, czego więcej potrzeba do życia :)

Brzoza, kolego a byłeś kiedyś w Ornecie?Hmmm mieliśmy ost tam zalot Mazdyspeed,lotnisko może nie idealne ale 1/4 mili się odbyła :) .Teraz jak mam Alfe to może jak odpoczne po zlocie to pomyślimy i o spotkanu tam Alfaholiców :) .Warmia i Mazury to wogle ładne strone :) .

Brzoza napisał:
Ehhh, zawsze lubiłem spędzać wakacje na mazurach a szczególnie przypadła mi do gustu miejscowość pomiędzy Rajgrodem, a Grajewem. Czarna Wieś, spokój cisza, czego więcej potrzeba do życia :)

jak to czego wiecej ?????? PIVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

TMiN napisał:
jak to czego wiecej ?????? PIVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm grill,napój chłodzący,w tle muzyczka do tego piękna pogoda-i wszystko jasne :wink: .

Zapowiedz i zaproszenie.
Stowarzyszenie BIKER z Olsztyna organizuje XIV Moto Piknik w Olsztynie na lotnisku Dajtki 9-10.VIII.2008r .
Dzwonił do mnie Pan Leszek ze stowarzyszenia,od jakiegoś czasu jesteśmy ze sobą w kontakcie i mam nadzieje,że nasza współpraca się wzmocni.Zapoczątkowała ona podczas poszukiwań pomiaru 1/4 mili przy organizowaniu spotów w Klubie Mazdaspeed.Miło mi będzie i bardzo zachęcam bo byłam na imprezie organizowanej przez BIKERA,wysoki poziom imprezy,profesjonalny sprzed pomiarowy.Organizowana będzie konkurencja 1/4 mili i nie tylko,opłata za auto startujące 25 zł,natomiast wjazdówka na lotnisko 10zł za osobę.
Sprawa noclegu w trakcie ustaleń.W zależności ile miejsc wolnych będzie w miejscu noclegu ekipy od Pana Leszka,możliwe,że uda się dopiąć do tego miejsca z połączeniem fanów Mazdy i Alfy.
Do końca czerwca czekam na zgłoszenia :D .

Stowarzyszenie BIKER

Ja mieszkam na Warmii-Mazurach :).W okolicach Olsztyna-Stawiguda piekna wies ;D

A ja pozdrawiam z centralnego Olsztyna - najpiękniejszego na całek Warmii!

Artur_13 napisał:
Stawiguda piekna wies ;D

Szczegolnie ulica Olsztynska :/ Wójta tez fajnego macie :/

elwira napisał:
centralnego Olsztyna - najpiękniejszego na całek Warmii!

Pieczewo Pieczewo to centrum Olsztyna tu mieszka Twoj szwagier i jego rodzina Twoj ojciec i matka tesciowie i ziec Pieczewo Pieczewo dzielnica na piec :D :D :wink: :wink: :wink:

Artur_13, elwira, Szef, co myslicie o spotkaniu,o którym pisałam?Jesteście zainteresowani?

Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja, ludzie spoza mego miasta...

faraonka33 napisał:
Artur_13, elwira, Szef, co myslicie o spotkaniu,o którym pisałam?Jesteście zainteresowani?
Widzę ten zasrany pas z okna - pewnie przyjdę tam w niedzielę na kaca piwko wypić.

Jak ja nie cierpię tego lotniska :( :( - spotkanie chętnie ale nie tam

faraonka33,
Napisz o tym zlocie na naszym regionalnym forum ale nie w jakims temacie tylko rzuc pomysl w nowym temacie w dziale "spoty i zloty klubowe " bo tak to wiekszosc klubowiczow nawet nie zauwazyla twojego pomyslu

Jesli uzbiera sie nas garstka z checia sie tam pojawie

W ta srode o 19 organizujemy male szybkie spotkanie pod wieza telewizyjna
http://www.alfaromeo.artneo.pl/viewtopic.php?f=17&t=97&start=30

Moze wpadniesz na chile

A to Warmia i Mazury to teraz Centrum :mrgreen: Się qrde region rozrasta. Chwilę mnie nie było a tu takie zmiany. No, no ... :wink:

Szef napisał:
W ta srode o 19 organizujemy male szybkie spotkanie pod wieza telewizyjna
Dopiero dzisiaj weszłam na forum.Zmarł mój tatuś,nagle i niespodziewanie-zdrowy i silny facet i nie miałam głowy myśleć o niczym (:.Zaraz wskakuje na nasze regionalne forum.
Yoopi napisał:
tez to zauwazylem - normalnie region sie rozrosl
Alf coraz więcej na drodze,miło,że nasz region kwitnie.

Amortyzatory
Powrót