• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

wahacze gta

Tacka

Nowy
Nie wiem czy moge tu o to zapytac no i temat tez pewnie juz gdzies istnieje ale cos nie moge zlokalizowac...poniewaz wahacze przednie w mojej gta sa dokladnie takie jak w zwyklej 156 chcialem zapytac czy ktos moze polecic dobre i tanie wahacze przod-gora dol i zna ceny i zrodlo ewentualnie gdzie mozna by kupic kiedy moje sie juz skoncza bo gore mam nowa ale dol sie niebawem skonczy jak znam zycie i pomyslalem ze moze dosc przeplacania w aso...dziekuje pozdrawiam

Kup po prostu TRW poza ASO, zapłacisz około 320zł/szt

156 wahacze

...dzieki rozumiem ze sprawdzone i polecasz nie rozleca sie na drugi dzien? pozdrawiam

TRW szło na pierwszy montaż w AR. Jedyna różnica a może teraz nawet już jej nie ma, to średnicze czopów wahacza do osadzenia tulei metalowo-gumowych, wahacz na pierwszy montaż miał średnice 18,9mm/19,9mm czop przód/tył wahacza, TRW poza ASO i cała reszta świata 20,9mm/20,9mm, ot taki mały zabieg aby nie można było samych tulei kupionych poza ASO założyć na fabryczny wahacz, swego czasu Delphi robił tuleje na fabryczne wahacze ale sa w tej chwili nie osiagalne, pozostaje jeszcze PowerFlex ;]

TRW szło na pierwszy montaż w AR. Jedyna różnica a może teraz nawet już jej nie ma, to średnicze czopów wahacza do osadzenia tulei metalowo-gumowych, wahacz na pierwszy montaż miał średnice 18,9mm/19,9mm czop przód/tył wahacza, TRW poza ASO i cała reszta świata 20,9mm/20,9mm, ot taki mały zabieg aby nie można było samych tulei kupionych poza ASO założyć na fabryczny wahacz, swego czasu Delphi robił tuleje na fabryczne wahacze ale sa w tej chwili nie osiagalne, pozostaje jeszcze PowerFlex ;]

powiedz cos wiecej o powerflexie??? gdzie i za ile mozna nabyc komplet do gornych wahaczy???

Powrflex hmmm ... koszmarnie drogi, z UK do ściagnięcia, jeśli interesuja cie PU na górne wahacze to google twoim przyjacielem i wpisz frazę CARHARD, firma z Warszawy, sam jezdze na poliuretanach ich wyrobu i bardzo chwalę sobie, no i cenowo kieszeni nie niszczą.

pzdr. Grzesiek

Amortyzatory
Powrót