[Giulietta] Veloce Rosso Alfa

• Autor wątku Autor wątku fan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

fan

Nowy
Auto
.
Alfa Romeło Veloce Rosso Alfa

Chcialbym sie pochwalic, ze od miesiaca stalem sie posiadaczem Alfa Romeo Giulietta Veloce w kolorze Rosso Alfa (chociaz wyglada jak bordowy, jest sliczna). Rocznik 2016 zarejestrowana pierwszy raz 31.12.2016 :)
Alfunia ma przebieg niewielki bo 11 tys km. Sam nia zrobilem 3000km. Abarth zostal tak czy siak w szeregach wiec jestem posiadaczem 2 wloskich aut i szczescia nie ma konca :) :) :)

Alfa brzmi bardzo ladnie, nie wiem czy na zewnatrz ale wewnatrz przy dynamicznej jezdzie dzwiek jest swietny. Tak swietny, ze zaczalem sie zastanawiac czy nie jest to efekt ostatnich praktyk w przemysle motoryzacyjnym, ze dzwiek silnika leci z glosnikow.

Pozniej dorzuce zdjecia jak troszke przemyje auto.

Ostatnia edycja:
Gratulacje ! Bez foto się nie liczy :) Od osoby prywatnej kupowałeś? Kto sprzedaje roczne auto po przejechalniu 8 tys km...? Trochę to dziwne, chyba, ze to demo?

Gratulacje ! Bez foto się nie liczy :) Od osoby prywatnej kupowałeś? Kto sprzedaje roczne auto po przejechalniu 8 tys km...? Trochę to dziwne, chyba, ze to demo?

Samochod kupiony w salonie w Opolu. Jezdzil nia szef salonu przed kilka miesiecy nastepnie byla wystawiona w salonie Mercedesa aut uzywanych w Krakowie ale finalnie kupilismy auto przez salon w Opolu.
Zaraz wrzuce foty jak ogarne bo jeszcze tego nie robilem tutaj :)

- - - Updated - - -

fotka 4.jpg

- - - Updated - - -

Fotka 3.jpg

- - - Updated - - -

Ogolnie Autem sie jezdzi swietnie, jest kraft :edziahurra: mam przebieg teraz 20 tys km. i nie mam z nia problemow. Najnizsze spalanie jakie uzyskalem nia podczas jazdy do pracy na trasie przy stalej predkosci 120km/h to 7l/100km o najwyzszym gadac nie musimy :)

- - - Updated - - -

Pokaż załącznik 247069

Załączniki

• fotka 1.jpg
    fotka 1.jpg
    88.2 KB · Wyświetleń: 0
  • fotka 2.jpg
    fotka 2.jpg
    142.3 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót