Witam wszystkich forumowiczów. Chciałem pokazać swoją belle zakupioną od znanego skądinąd handlarza z radomia (auto ze Szwajcarii sprowadzone) który handluje tylko V6stkami z tego co kojarzę. Kupiłem auto w sierpniu 2014, za dość niską jak na v6 polift cenę. Po 3 miesiacach wiedziałem już dlaczego
W auto włożyłem około 6 000 zł, rzeczy jakie w niej robiłem to wiadomo rozrząd, pompa wody (pasek gates, pompa skf), komplet świec ngk platninium, uszczelki pod pokrywami zaworów, na kolektorach ssących, kompletne sprzęgło Valeo z dociskiem i łożyskiem oporowym + olej w skrzyni, dwa górne przednie wahacze TRW, włożyłem też nową akume (centra futura) , dwie cewki zmieniłem, regenerowałem rozrusznik, nowy termostat za kosmiczną sume wg mnie 266zł, nie mówiąc już o typoowych rzeczach eksplatacyjnych typu olej, płyn chłodniczy, filt oleju a nawet ostatnio emblemat na przednim scudetto. Narazie jestem dość zadowolony z auta z właściwości jezdnych oraz mocy i dźwieku jaką dysponuje, niemniej jednak za jakiś czas bella będzie na sprzedaż gdyż potrzebuje coś troche bardziej oszczędnego
Pozdrawiam
PS: jeszcze co nieco o wyposażeniu to standard, czarna pancerna skóra, szyby i lusterka w prądzie, dwustrefowy klimatronic, wielofunkcyjna kierownica, tempomat, komputer pokładowy, kontrola trakcji, orginalne radio i nagłośnienie.
Jak narazie nalatane mam 271 tyś km, rocznik albo końcówka 2003 z tego co wynika z VIN, według gościa co mi sprzedawał 2004
Pozdrawiam
PS: jeszcze co nieco o wyposażeniu to standard, czarna pancerna skóra, szyby i lusterka w prądzie, dwustrefowy klimatronic, wielofunkcyjna kierownica, tempomat, komputer pokładowy, kontrola trakcji, orginalne radio i nagłośnienie.
Jak narazie nalatane mam 271 tyś km, rocznik albo końcówka 2003 z tego co wynika z VIN, według gościa co mi sprzedawał 2004
Ostatnia edycja: