• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

układ wydechowy AR166 - kto dorobi?

Auto
auto na ropa
Witam, szukam w rejonie woj. małopolskiego i śląskiego dobrego warsztatu dorabiającego układy wydechowe, temat na pewno znany niejednemu alfiście, niestety mój w belli 166 kończy się powoli a nowy układ to chorendalna cena. wiem , że są warsztaty dorabiające układy i nie wychodzi to tak drogo...

U mnie w Częstochowie ta firma http://www.intertuning.pl/ dorabia z kwasówki, mnie za wydech od katalizatora do końca powiedzieli 1600 zł i na wiosnę raczej będę to u nich robił.

A powiedzcie czy AR 166 2,5 v6 99 rok ma jedną sonde czy dwie ??? można śmiało wyrzucać katy ??

wygogluj sobie-MG Motorsport, Michał Guzy Siemianowice Śl.

no to w sumie żadna rewelka 1600 zeta za taki kawałek, jeśli dobrze zrozumiałem to w sumie zrobią środkowy i koncowy?.?.?.

Środek wylatuje, robią końcowy i wstawiają po drodze dwa połączenia flanszowe łatwe w demontarzu.
Widziałem i słyszałem ich wydechy z kwasówki i dobrze spełniają swoje zadanie.

firma ULTER w Bystrej ślaskiej koło Bielska Białej. Super wydechy za rozsądną cenę.

Amortyzatory
Powrót