• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Uchwyty rolety.....

• Autor wątku Autor wątku b-ski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

b-ski

Nowy
Auto
Bella 166 2,4jtd Millenium
witam, niedawno zakupiłem roletę na tylną szybę no i teraz by się przydały uchwyty aby ją jakoś zablokować przy podsufitce, czy mógł by mi ktoś kto posiada takową roletę cyknąć kilka zdjęć tych uchwytów, żebym miał pewne wyobrażenie co do ich kształtu? będę wdzięczny...

Pzdr.

zrobie ci te zdjecia jak napiszesz mi jak je tu wsadzic

klikasz "zaawansowana edycja" tam gdzie piszesz odpowiedz i potem na samym dole będziesz miał dodatkowe opcje i tam będzie dodaj czy wstaw załącznik jakoś tak...

to ide robic zdjecia za 1h powinienem wystawic

no ciekawe czy dalem rade:)

hehe dalem:)

Amortyzatory
Powrót