Uchwyt do telefonu.

Lesio

Nowy
Auto
Subaru Forester XT, Mini Countryman CS
Za parę dni stanę się szczęśliwym posiadaczem (w sumie to się okaże jak bardzo) Nokii N95. Telefon niby posiada nawigacje. Żeby z niej skorzystać trzeba aparat jakoś i gdzieś umocować. Pomyslałem o Nanomacie ale w kabinie 146 jakoś nie ma na nią miejsca żeby telefon był na widoku. Może moglibyście mi polecić jakiś konkretny model uchwytu przylepianego do szyby. Chodzi mi o produkt który nie rozpadnie się przy próbie ustawienia go a przyssawka nie popęka od słońca po tygodniu. Z góry dzięki za rady.

Miałem Nokię n95 i nie potrzebnie tyle kaski na nią wydałem bo żadnego z niej pożytku.Jedynie apart fot. jest dobry jak na telefon, a jeśli na apracie Ci nie zalezy kup sobie Mio A501 to zobaczyśz co to nawigacja( telefon też oczywiście).Ostanio pojawiła się AutoMapa 5.0.5 a poza tym wgrywasz co chcesz.

No właśnie w tym problem że nie chce nic w stylu Mio ani nic z serii Era MDA strasznie nieporęczne jako telefony (przynajmniej dla mnie) a mnie najbardziej zależy na telefonie bo dość dużo dzwonie.

nie kupuj noki n73 , miałem ją rok , pół roku działała super a potem wszystko się sypało i strasznie się wcinała

Kosiar napisał:
nie kupuj noki n73 , miałem ją rok , pół roku działała super a potem wszystko się sypało i strasznie się wcinała

No nie N73 nie chce ja mam do wyboru N95 albo K850i.

zainteresuj się czymś ze stajni HTC( spv w orange), ja mam spv e650 i bardzo sobie chwalę a jest tańsze od nokii

znajomy co handluje i siedzi w telefonach powiedział mi tak , symbiana owszem ale tylko pod warunkiem że nie zdejmiesz sim locka z telefonu bo jak w symianie ktoś zacznie grzebać to jest koniec

kolego N95 jest fajnym telefonikiem, mam 2 kolegów co ma taki fon biorąc pod uwagę że jeden dzwoni średnio po 4 godziny dziennie a drugi z 6 i nic sie z tym telefonem po okresie pół roku nie dzieje, to wg. mnie jest sprawdzony a co do uchwytów na telefon, ja posiadam uchwyt na telefon już ponad 2 lata i działa świetnie :D tak ze polecam coś z uchwytów firmy marki Blue Star. Poniżej foto.
1253.jpg

fajny jest jeszcze taki
1254.jpg

ten pałąk ma 17 cm ja taki posiadam i jest świetny, są jeszcze z pałąkiem na 27 cm ale to znacznie za dużo wg. mnie.
1255.jpg

ten też jest godny polecenia, jest to produkcja koreańska a nie Chińska.
Rozpiętość każdego uchwytu jest mniej więcej taka:)
upda.jpg

Powiem tak MDA czyli coś w stylu SPV nie odpowiada mi. Tą Nokie mam za niecałe 50 zł w Erze, poprostu jak się zacznie buraczyć to ją sprzedam i kupie sobie coś innego.
mrutyna dzięki za polecenie też nad tymi uchwytami myślałem.

jak byś chciał służę pomocą :) bo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytów :D

Mój kolega przywiózł sobie N95 z UK i...używa jej jako aparatu fotograficznego, do rozmów/smsów kupił sobie sony ericssona. Ja sam sporo eksperymentowałem z telefonami, od Motoroli V3 po Nokie 9500 Comunicator i jak dla mnie sony ericsson jest najlepszy, tak więc polecam K850i a zamiast nawigacji, dobre CB-radio:)

Tomek G. napisał:
Ja sam sporo eksperymentowałem z telefonami, od Motoroli V3 po Nokie 9500 Comunicator i jak dla mnie sony ericsson jest najlepszy, tak więc polecam K850i a zamiast nawigacji, dobre CB-radio:)
ale kolega nie pytał jaki telefon tylko o uchwyt, są gusty i guściki, jeden woli nokie inny motorolę a jeszcze inny SE i na dobrą sprawę każdy jest fajny i tyle w tym temacie SE robi fajne telefony i Nokia też robi fajne telefony, a N95 jest na prawdę mega kombajnem w jednym urządzeniu

mrutyna napisał:
ale kolega nie pytał jaki telefon tylko o uchwyt, są gusty i guściki, jeden woli nokie inny motorolę a jeszcze inny SE i na dobrą sprawę każdy jest fajny i tyle w tym temacie SE robi fajne telefony i Nokia też robi fajne telefony, a N95 jest na prawdę mega kombajnem w jednym urządzeniu

Ale wspomniał ze ma do wyboru N95/K850i, poza tym tu widzę ze większość postów jest o telefonie a nie uchwycie :wink:

No właśnie bardziej chodziło mi o uchwyt niż o model telefonu. Wybrałem Nokie ma troche więcej funkcji niż Sony ale to nie forum GSM. 8) Jak by ktoś jeszcze miał coś ciekawego do powiedzenia w temacie to prosze. :o

mrutyna napisał:
jak byś chciał służę pomocą :) bo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytów :D

a pusc moze oferte handlowa na mgsm@mgsm.pl.... co?

I jakby ktos chcial jakis tani uchwycik czy tam cos do telefonu - to mgsm.pl/sklep

Koledzy...ja tez pracuję w firmie zajmującej się akcesoriami wszelkiej maści...uchwyty, car hi fi, ładowarki i inne pierdołki..

Sam osttnio kupiłem sobie fajny organizerek do bagaznika, fajna sprawa olej nie lata, płyn do spryskiwaczy i inne szpargały jest gdzie wrzucić, a jestem maniakiem czystośc w autku :mrgreen:

Gdyby ktoś cosik potrzebował z takich rzeczy to się polecam...

To nie reklama ale chęć pomocy, gdyby ktoś coś takiego szukał...

bo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytów

Mrutyna a co to za firma:) widze kolega po fachu :mrgreen: i z branży :mrgreen:

Pozdrawiam

ja też jestem zdania że soniacze są najlepsze, dlatego teraz mam tez wymiane! i zastanawiam się nad K850i (obecnie K800i) lub P1i co do pierwszego wszystko wiem, jeszcze bardziej dopasiony K800i - ogolnie fajnie! ale ten P1i - orange daje w zestawie gps wiec mozna od razu działac z nawigacją, może ktoś wie cos na temat tego telefonu! ogolnie nawigacja czasem moze sie przydac choc i CB mam...:)

Amortyzatory
Powrót