Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Słyszałem u siebie takie charakterystyczne cykanie odpowiadające pracy wycieraczki - doszedłem więc do wniosku, że z elektroniką musi być wszystko OK więc popróbowałem i się udało. Mam nadzieje, że dasz radę to naprawić.
Co do wydechu ja też jestem jeszcze przed, muszę jednak zrobić wcześniej kilka innych ważniejszych rzeczy (m.in. maglownicę). Myślałem, że zamontowałeś już ten wydech z POLMOSTROWA - daj znać, jak wygląda po zamontowaniu i jak go słychać.
Tak po prostu przestała działać .Od czego zaczać?
Witam
Własnie przestala mi dzialac tylnia wycieraczkaslysze cykanie wiec musze wykrecic silniczek tylko jak sie do niego dostac ?
![]()
Ja się podepnę pod temat bo mój problem jest niedaleki od tylnej wycieraczkichodzi mianowicie o spryskiwanie tylnej szyby, które działa razem ze spryskiwaniem przedniej, z tym, że "rozbryzg" jest bardzo kiepski. Może wiecie gdzie może leżeć przyczyna zanim zabiore się za to?!
Zgadza się - i tak działały do pewnego momentudlatego pytam czy może ktoś wie gdzie może tkwić przyczyna. A druga sprawa to bardzo słaba siła spryskiwania.
Czy tylnia wycieraczka pracuje gdy włączysz natrysk na przednią szybę?