• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tuning w Greckim wydaniu

• Autor wątku Autor wątku Sysio166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sysio166

Guest

Na żywo była piękniejsza :shock:

eh.... felgi jeszcze do przezycia....
ale z taka siateczka, to tylko na klubowy grill

Tak nawiasem mowiac podczas mojego tygodniowego pobytu wakacyjnego na Krecie w tym roku widzialem wiecej Alf niz przez ostatni rok w Polsce! A Wysepka jakby nie bylo maluuutka :)
No ale nie bez kozery mowi sie o grekach ze maja ulanska fantazje, i niespotykany poludniowy temperament itd - nic dziwnego ze jezdza Alfami :)

Nie lubie tuningu szczegolnie poprawiania Alf, to powiem ze nie jest zrobiona jakos bardzo zle. Dla mnie ujdzie.

Siekier napisał:
Tak nawiasem mowiac podczas mojego tygodniowego pobytu wakacyjnego na Krecie w tym roku widzialem wiecej Alf niz przez ostatni rok w Polsce! A Wysepka jakby nie bylo maluuutka :)
a w Brukseli nie ma ulicy zeby nie stala na niej Alfa. Wiecej ich niz Fiatow. :D A do tego prawie zero samochodow spoza Europy (czasami jakas primerka...) Ogolnie bardzo mi sie to miasto spodobalo :)

Amortyzatory
Powrót